Header Ads


Ευκαιρία σε Καρακλάγιτς δίνει ο Μιλόγεβιτς!

Ευκαιρία σε Καρακλάγιτς δίνει ο Μιλόγεβιτς!


Ο Πέταρ Καρακλάγιτς θα πάρει την ευκαιρία από τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς στην προετοιμασία της ΑΕΚ, όπου θα κριθεί αν θα παραμείνει στο ρόστερ ή θα δοθεί εκ νέου δανεικός!
Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς έχει πιάσει δουλειά στην ΑΕΚ.

Ο Σέρβος τεχνικός βρίσκεται διαρκώς σε επικοινωνία με τον Παναγιώτη Κονέ και τους υπόλοιπους ανθρώπους από το ποδοσφαιρικό επιτελείο της Ένωσης, σχεδιάζοντας το... αύριο της ομάδας.

Εκτός από τα μεταγραφικά ζητήματα, πάντως, στην ΑΕΚ τσεκάρουν και το υπάρχον ρόστερ, εξετάζοντας τα δεδομένα.

Ένας από τους ποδοσφαιριστές που θα πάρει όπως όλα δείχνουν την ευκαιρία του είναι ο Πέταρ Καρακλάγιτς!

Ο νεαρός Σέρβος εξτρέμ είχε φέτος 15 εμφανίσεις, με 1 γκολ και 2 ασίστ με την Ραντ που αγωνίστηκε ως δανεικός.

Οι εμφανίσεις του χαρακτηρίζονται καλές, με τον Μιλόγεβιτς να έχει προσωπική άποψη για τον Καρακλάγιτς και να προσανατολίζεται να του δώσει την ευκαιρία.

Κάπως έτσι, θα τον συμπεριλάβει πιθανότατα στην αποστολή της ΑΕΚ που θα ταξιδέψει στο εξωτερικό για την προετοιμασία και εκεί θα τσεκάρει το επίπεδο της ετοιμότητάς του και αν μπορεί να βοηθήσει την ομάδα ενόψει τη νέας σεζόν.

Εφόσον κριθεί ανέτοιμος ακόμη για το επίπεδο της ΑΕΚ τότε θα ψαχτεί για να δοθεί εκ νέου δανεικός, πιθανότατα και πάλι στην πατρίδα του.

Ίσως, πάντως, το ίδιο να μη συμβεί και με τον Νέναντ Κρίστισιτς, ο οποίος επιθυμεί να επιστρέψει στην Σερβία και δεν το... κρύβει ιδιαίτερα!
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.