Header Ads


«Η ΑΕΚ αποσύρθηκε επειδή η Σέλτικ ήθελε αποζημίωση»

«Η ΑΕΚ αποσύρθηκε επειδή η Σέλτικ ήθελε αποζημίωση»


Η ΑΕΚ γνωστοποίησε πως αποχωρεί από την διεκδίκηση του Ολιβιέ Εντσάμ, καθώς η υπόθεση θα «τραβούσε» ακόμα περισσότερο χρονικά.
Το ναυάγιο αυτό αναφέρουν και στην «thescottishsun», υποστηρίζοντας πως η Σέλτικ ζήτησε χρηματική αποζημίωση από την Ένωση για τον παίκτη.

Μάλιστα, το εν λόγω δημοσίευμα αποκαλύπτει πως ο Εντσάμ αναμένεται να ζητήσει… εξηγήσεις από τον προπονητή των «Σκωτσέζων», Άγγελο Ποστέκογλου και τον Διευθύνων Σύμβουλο, Ντόμινικ ΜακΚέι.

Αναλυτικά το δημοσίευμα:

«Η ΑΕΚ αποσύρθηκε από την υπόθεση του Εντσάμ καθώς ισχυρίζονται πως η Σέλτικ θέλει χρηματική αποζημίωση. Οι Ελληνες πίστευαν ότι ο Γάλλος θα πήγαινε στην ομάδα τους ως ελεύθερος αλλά η Σέλτικ αποφάσισε να ενεργοποιήσει την οψιόν που θα τον κρατήσει για ακόμα έναν χρόνο.

Μετά από αρκετές εβδομάδες συνομιλιών και την επίτευξη προφορικής συμφωνίας με τον Γάλλο, τώρα αναζητούν άλλους στόχους.

Ο Εντσάμ κόστισε 4,5 εκατομμύρια όταν αποκτήθηκε από την Μάντσεστερ Σίτι το 2017 ενώ ο φετινός του δανεισμός στην Μαρσέιγ αποδείχθηκε καταστροφικός.

Πλέον, ο παίκτης θέλει απαντήσεις από τον προπονητή, Αγγελο Ποστέκογλου, και τον διευθύνων σύμβουλο, Ντόμινικ ΜακΚέι για αυτήν την απόφαση».
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.