Header Ads


«Εξετάζει και εναλλακτικές του Αραούχο η ΑΕΚ!»

«Εξετάζει και εναλλακτικές του Αραούχο η ΑΕΚ!»


Ο Γιώργος Τσακίρης αναφέρθηκε στην κωλυσιεργία της πλευράς Αραούχο για την ολοκλήρωση της μεταγραφής αλλά και στο τι πρέπει να κάνει η ΑΕΚ.
Η καθυστέρηση του μάνατζερ του Αραούχο να κλείσει άμεσα την μεταγραφή του οδηγεί την ΑΕΚ και στο να ψάξει για άλλες επιλογές για την ενίσχυση της επίθεσής της, σύμφωνα με όσα μετέφερε στον «αέρα» του bwnΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιώργος Τσακίρης.

«Όσο δεν τελειώνει το θέμα του Αραούχο, η ΑΕΚ θα πρέπει να εξετάζει και τις εναλλακτικές τις περιπτώσεις. Έχουν γίνει συζητήσεις αλλά δεν βιάζεται η πλευρά του παίκτη, ο Ραμίρεθ δεν δείχνει να καίγεται, θέλει να κερδίσει χρόνο», είπε μεταξύ άλλων.

Παράλληλα, ο ρεπόρτερ του σταθμού επισήμανε πως, πλην του Μπαρέκα, υπάρχει και μια ακόμα περίπτωση παίκτη που είναι πολύ ψηλά στην λίστα της «Ένωσης» και εξετάζεται για την θέση του αριστερού μπακ!

Για τον Τζαβέλλα ο Τσακίρης σημείωσε ότι είναι θέμα ωρών ή ημερών η ανακοίνωσή του από την ΑΕΚ, σε αντίθεση με τον υπόθεση του Εντσάμ που θα πάει για την επόμενη εβδομάδα, λόγω κάποιων ζητημάτων με την αποδέσμευση του από την Μαρσέιγ.

Ακούστε εδώ το ηχητικό με το ρεπορτάζ:

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.