Header Ads


Προτάθηκε στην ΑΕΚ ο Ούρος Σπάιτς!

Προτάθηκε στην ΑΕΚ ο Ούρος Σπάιτς!


Ο Ούρος Σπάιτς είναι ένας κεντρικός αμυντικός τον οποίο έχουν ξεχωρίσει οι άνθρωποι της ΑΕΚ - Όλα τα δεδομένα - Αποφασίζει ο Μιλόγεβιτς!
Μετά την απόκτηση του Στάνκοβιτς η ΑΕΚ συνεχίζει τις μεταγραφικές αναζητήσεις με το βλέμμα να στρέφεται στην άμυνα. 

Σημερινό δημοσίευμα της Livesport υποστηρίζει ότι έχει ξεχωρίσει τον Ούρος Σπάιτς για μια θέση στο κέντρο της άμυνας. Οι υπεύθυνοι της ομάδας έχουν τσεκάρει την περίπτωσή του και την έχουν ξεχωρίσει.

Ο Σπάιτς είναι 28 χρόνων αγωνίζεται στην Φέγενορντ ως δανεικός από την Κράσνονταρ ως κεντρικός αμυντικός. Είναι διεθνής 15 φορές με την εθνική ομάδα της Σερβίας και διακρίνεται για το δυναμικό του παιχνίδι και την καλή του τεχνική κατάρτιση.

Την σεζόν που πέρασε αγωνίστηκε στη Φέγενορντ ως δανεικός γιατί δεν υπολογιζόταν από την Κράσνονταρ. Έπαιξε σε 20 ματς στο πρωτάθλημα Ολλανδίας και σε έξι στο Europa League. 

Έχει συμβόλαιο με την Κράσνονταρ μέχρι το 2023 αλλά σύμφωνα με τις πληροφορίες της εφημερίδας η ρωσική ομάδα δεν θα έλεγε «όχι» σε ένα ενδεχόμενο πώλησής του.

Ο Μιλόγεβιτς φέρεται να είναι ενημερωμένος για την περίπτωσή του και θα είναι αυτός που θα αποφασίσει εάν θα γίνει τελικά η κίνηση για την απόκτησή του ή όχι.

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.