Header Ads


Στη λίστα της ΑΕΚ ο Τζαβέλλας!

Στη λίστα της ΑΕΚ ο Τζαβέλλας!


Σε ανοιχτή γραμμή με τον Γιώργο Τζαβέλλα βρίσκεται η ΑΕΚ - Όλα τα δεδομένα - Θέλει να επιστρέψει στην Ελλάδα για την Ένωση!
Ψηλά στην λίστα της ΑΕΚ φαίνεται πως είναι ο Γιώργος Τζαβέλλας, ενώ οι άνθρωποι της «Ένωσης» φαίνεται να είναι σε ανοιχτή γραμμή με τον 33χρονο κεντρικό αμυντικό της Αλάνιασπορ.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με την «ΩΡΑ των Σπορ», μετά την ενίσχυση στα γκολπόστ με την απόκτηση του Τσίτσαν Στάνκοβιτς, στον «Δικέφαλο» φαίνεται πως έχουν πάρει… φόρα. Στο πλαίσιο αυτό, η ΑΕΚ φαίνεται πως έχει μιλήσει με τον διεθνή άσο, Γιώργο Τζαβέλλα ο οποίος από τα μέσα της σεζόν 2016-17 βρίσκεται στην γειτονική Τουρκία και αγωνίζεται με την φανέλα της Αλάνιασπορ. Εκεί, ο Τζαβέλλας έχει καταφέρει να καθιερωθεί έχοντας φορέσει σε πολλά ματς μάλιστα το περιβραχιόνιο της ομάδας, με τους Τούρκους να έχουν μεγάλη εκτίμηση στο πρόσωπο του.

Χαρακτηριστικό είναι πως τα τελευταία τρία χρόνια ο 33χρονος άσος προέρχεται από γεμάτες χρονιές, με την σεζόν 2018-19 να έχει 30 συμμετοχές και 1 γκολ, την… κουτσή περσινή σεζόν (σ.σ. λόγω κορωνοϊού), συμπλήρωσε 27 εμφανίσεις με 3 γκολ και 1 ασίστ, ενώ την χρονιά που ολοκληρώθηκε αγωνίστηκε σε 38 αγώνες με την φανέλα της Αλάνιασπορ, πετυχαίνοντας 2 γκολ και μοιράζοντας 1 ασίστ, ενώ σε 14 αγώνες φόρεσε και το περιβραχιόνιο της ομάδας.

Ο ίδιος ο παίκτης αναζητά την επιστροφή του στην Ελλάδα και στην «Ένωση» αρέσει η ιδέα της απόκτησής του. Την τελευταία φορά που αγωνίστηκε στην χώρα μας ο Τζαβέλλας, φόρεσε την φανέλα του ΠΑΟΚ, ενώ στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Πανιώνιο και Κέρκυρα, ενώ στο… παλμαρέ του έχει πέρασμα από την Άιντραχτ Φρανκφούρτης αλλά και από την Μονακό. Τα τελευταία χρόνια αγωνίζεται κυρίως ως κεντρικός αμυντικός, αν και στα ξεκινήματα του, αγωνιζόταν ως αριστερό μπακ, εκεί όπου μπορεί να χρησιμοποιηθεί όποτε του ζητηθεί.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.