Header Ads


Απίστευτη συμφωνία για τον Τριαντάφυλλο!

Απίστευτη συμφωνία για τον Τριαντάφυλλο!


Ο Τριαντάφυλλος ετοιμάζεται να σπάσει πάλι τα ρολόγια και μάλιστα εντυπωσιακά!
Φέτος είναι η χρονιά του και όπως φαίνεται και η επόμενη θα του δώσει ακόμα περισσότερα απο αυτά που του έδωσε το Survivor, αφού πραγματικά μέσα απο την συμμετοχή του στο ριάλιτι του ΣΚΑΪ ο τραγουδιστής ετοιμάζεται για δεύτερη καριέρα.

Σίγουρα εκτός απο τον ίδιο τον Τριαντάφυλλο πολλοί είναι εκείνοι που θα θελήσουν να κερδίσουν απο την δημοσιότητα που έχει κερδίσει μέσα απο το Survivor o Ντάφυ, ακόμα περισσότερο όμως ο Ατζούν και ο ΣΚΑΪ.
 
Υπάρχουν όμως και εκείνοι που αναφέρουν ότι οι όροι στο συμβόλαιο του τραγουδιστή του προσφέρουν μεγαλύτερη ελευθερία μετά το τέλος του Survivor, την ώρα που μέσα στο ριάλιτι ήταν δεμένος χειροπόδαρα απο την παραγωγή και το συμβόλαιο.

Ήδη απο χτες κυκλοφορούν και σενάρια για επικείμενη επιστροφή του στις μεγάλες πίστες, κάτι το οποίο θεωρείται δεδομένο, με τον μόνο που φαίνεται να μπορεί να σταματήσει αυτή την επιστροφή να είναι για μια ακόμα φορά ο κορονοϊός και η πανδημία.

Στο Star μάλιστα έβγαλαν και μια είδηση που αν ισχύει θα κάνει θραύση αφού αναφέρει ότι ο Τριαντάφυλλος συμφώνησε με ιδιοκτήτη νυχτερινού μαγαζιού για τον χειμώνα και μάλιστα με δύο μεγάλα γυναικεία ονόματα όπου αναμένεται να δημιουργήσουν δυνατή τριάδα.

Το ρεπορτάζ αναφέρει, «Έχουμε πολύ ωραία νέα… Έχουμε λεπτομέρειες… Η Δέσποινα Βανδή και η Άννα Βίσση θα βρίσκονται στο Fever και… δεν φτάνουν δύο και έρχεται και τρίτο όνομα, πολύ hot, που θα σπάσει την μπάνγκα και είναι ο ένας και μοναδικός άρτι αφιχθείς από τον Άγιο Δομίνικο και… δεν είναι άλλος από τον Τριαντάφυλλο!

Kαι δεν είναι μόνο αυτή η είδηση.

To συμβόλαιο που έχει υπογράψει ο Τριαντάφυλλος με τον επιχειρηματία του νυχτερινού μαγαζιού είναι κλειστό πενταετές! Αφορά σε όλα τα live του τραγουδιστή που θα ξεκινήσουν από το καλοκαίρι»!

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.