Header Ads


«Πόρτα» της ΑΕΚ στον Ερυθρό Αστέρα για Κρίστιτσιτς!

«Πόρτα» της ΑΕΚ στον Ερυθρό Αστέρα για Κρίστιτσιτς!


Ο Γενικός Διευθυντής του Ερυθρού Αστέρα ήρθε στην Αθήνα για να μιλήσει για τον Κρίστιτσιτς, αλλά πήρε κάθετα αρνητική απάντηση από την ΑΕΚ.

Νωρίτερα σήμερα (23/6) ρεπορτάζ στην Σερβία αποκάλυψε πως ήρθε στην Αθήνα ο Γενικός Διευθυντής του Ερυθρού Αστέρα, Ζβένταν Τέρζιτς για συνομιλίες με την ΑΕΚ, για τον Νέναντ Κρίστιτσιτς.

Από πλευράς Ένωσης δεν άλλαξε τίποτα στην δεδομένη θέση που έχει για το ζήτημα του Σέρβου μέσου. 

Πιο συγκεκριμένα, ο Τέρζιτς είχε νωρίτερα συνάντηση με διοικητικούς παράγοντες της ΑΕΚ και ζήτησε να μείνει ελεύθερος ο Κρίστιτσιτς. 

Ωστόσο από πλευράς Ερυθρού Αστέρα δεν έγινε καμιά οικονομική πρόταση με συγκεκριμένο αντίτιμο για την αγορά του παίκτη.

Απλά έπεσε στο τραπέζι η δυνατότητα για κάποια μελλοντικά μπόνους ανάλογα με την ευρωπαϊκή πορεία του Αστέρα και τις συμμετοχές του Κρίστιτσιτς. 

Αυτά όμως δεν συζητήθηκαν καν από την ΑΕΚ, καθώς από την αρχή και ο παίκτης, άρα και οι άνθρωποι του Ερυθρού Αστέρα, γνωρίζουν πως η Ένωση θέλει χρήματα για να απελευθερώσει τον παίκτη. 

Σύμφωνα με πληροφορίες τουλάχιστον αυτά που ξόδεψε τον Γενάρη του 2019 για να τον αποκτήσει δηλαδή περίπου 500 χιλιάδες ευρώ. Μάλιστα τότε έδωσε αυτά τα χρήματα, αν και το συμβόλαιο του Κρίστιτσιτς έληγε τον Ιούνιο, καθώς ο παίκτης ήθελε να ωφεληθεί και ο σύλλογος του Βελιγραδίου από την πώληση του. 

Είναι γνωστό πως ο Κρίστιτσιτς έχει δηλώσει ότι δεν πρόκειται να επιστρέψει στην ΑΕΚ κι αν δεν μείνει ελεύθερος θα σταματήσει το ποδόσφαιρο. Αυτό το θέμα τέθηκε και στις απευθείας επαφές στην Αθήνα, από πλευράς Τέρζιτς, ωστόσο η απάντηση από πλευράς ΑΕΚ ήταν ξεκάθαρη: «Αν δεν ικανοποιηθούν οι όροι μας, δεν μας ενδιαφέρει τι θα κάνει ο Νέναντ. Έχει συμβόλαιο για έναν ακόμη χρόνο κι ανάλογα θα κινηθούμε».

Να σημειωθεί πως στις μέχρι τώρα τουλάχιστον επαφές δεν τέθηκε θέμα κάποιου έμψυχου ανταλλάγματος από πλευράς Ερυθρού Αστέρα. 
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.