Header Ads


Επιστρέφει στην Ελλάδα για την ΑΕΚ ο Ηλιόπουλος!

Επιστρέφει στην Ελλάδα για την ΑΕΚ ο Ηλιόπουλος!


H AEK και ο διεθνής ίντερ, που αγωνίζεται στη Γερμανία, έχουν έρθει σε συμφωνία!
Οι τελικοί της Handball Premier ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ έχουν πάρει μια μικρή αναβολή εξ αιτίας των κρουσμάτων κορονοϊού  και στις δύο ομάδες, όμως στο «κιτρινόμαυρο» στρατόπεδο ο σχεδιασμός για τη νέα χρονιά συνεχίζεται.

Με ασφαλείς πληροφορίες του Sports3.gr η ΑΕΚ φέρνει πίσω στην Ελλάδα τον Θέμη Ηλιόπουλο, καθώς οι δυο πλευρές τα έχουν βρει. Ο 25χρονος διεθνής δεξιός ίντερ από την ηλικία των 17 ετών παίζει στη Γερμανία, έχοντας αγωνιστεί με τις Νορτχάιμ, Έμπορ Ροστόκ, Φράιμπεργκ, ενώ η τελευταία σεζόν τον βρήκε στην Μπάγερ Ντορμάγκεν στη 2η κατηγορία της Μπουντεσλίγκα.

Ο Ηλιόπουλος που άρχισε το χάντμπολ από τον ΑΣΕ Δούκα είναι βασικό στέλεχος της εθνικής ομάδας. Στο πρόσφατο παιχνίδι με τη Γαλλία για τα προκριματικά του Euro 2022 στο ΔΑΚ Κορυδαλλού, ο Ηλιόπουλος ήταν ο κορυφαίος σκόρερ της εθνικής ομάδας με επτά γκολ.

Η ΑΕΚ, κάτοχος του EHF European Cup, επενδύει σε διεθνείς παίκτες και «χτίζει» την ομάδα για την επόμενη χρονιά.

Ήδη από τον Μάρτιο έχει ανακοινώσει την απόκτηση του βασικού τερματοφύλακα της εθνικής ομάδας, Πέτρου Μπουκοβίνα, που με τη σειρά του έπαιζε στην πρωταθλήτρια του Λουξεμβούργου, HB Esch.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.