Header Ads


Οι απαιτήσεις της Άντερλεχτ για Βράνιες!

Οι απαιτήσεις της Άντερλεχτ για Βράνιες!


Οι απαιτήσεις της Αντερλεχτ για τον Ογκνιεν Βράνιες!
Το όνομα του Ογκνιεν Βράνιες… έπαιξε τις προηγούμενες μέρες ξανά για την ΑΕΚ.

Ωστόσο, η «κιρινόμαυρη» ΠΑΕ χαμήλωσε τους τόνους, λέγοντας πως δεν υπάρχει κάποιο θέμα αναφορικά με την επιστροφή του Βόσνιου κεντρικού αμυντικού. Ωστόσο, δεδομένα υπήρξε επαφή μαζί του και ποτέ δεν μπορεί κανείς να αποκλείεται πιθανή νέα επιστροφή του…

Ο Βράνιες δεν υπολογίζεται εδώ και καιρό από την Αντερλεχτ, από την οποία δεσμεύεται μέχρι το επόμενο καλοκαίρι και οι Βέλγοι ψάχνονται για να τον παραχωρήσουν για να ξεμπλέξουν το βαρύ συμβόλαιο.

Βελγικό ΜΜΕ κάνει αναφορά ξανά στην ΑΕΚ και στον Βράνιες, λέγοντας πως η Ενωση έχει χτυπήσει την… πόρτα της Αντερλεχτ, αλλά σύμφωνα με το δημοσίευμα, η ΑΕΚ επιθυμεί να τον πάρει ελεύθερο. Ωστόσο, στόχος του τεχνικού διευθυντή της ομάδας των Βρυξελλών είναι να αποσπάσει μισό εκατομμύριο από την πώληση του Βράνιες.

Οι Βέλγοι για ΑΕΚ και Βράνιες

«Η ΑΕΚ θέλει να πάρει τον Ογκνιεν Βράνιες, αλλά οι Έλληνες δεν θέλουν να πληρώσουν. H La Dernière Heure γνωρίζει ότι η ΑΕΚ έχει ήδη χτυπήσει την πόρτα της Αντερλεχτ. Ο Βράνιες βρίσκεται ακόμη σε συμβόλαιο με την Αντερλεχτ μέχρι το καλοκαίρι του ’23 . Ο Πέτερ Βερμπέκε (τεχνικός διευθυντής Αντερλεχτ) ελπίζει να πιάσει περίπου μισό εκατομμύριο ευρώ για τον Βόσνιο», όπως αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα.

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.