Header Ads


Καθυστερεί η ανακοίνωση της ΑΕΚ για Τζαβέλλα!

Καθυστερεί η ανακοίνωση της ΑΕΚ για Τζαβέλλα!


Ούτε σήμερα θα ανακοινωθεί ο Γιώργος Τζαβέλλας - Πού οφείλεται η νέα καθυστέρηση - Δεν πετάξει μαζί με την αποστολή της ΑΕΚ για Ολλανδία!
Ο Γιώργος Τζαβέλλας έχει συμφωνήσει με την ΑΕΚ αλλά η λύση της συνεργασίας του με την Αλάνιασπορ καθυστερεί την ανακοίνωση.

Ο διεθνής αμυντικός έχει συμφωνήσει σε όλα με την ΑΕΚ ενώ υπάρχει συμφωνία και με την Αλάνιασπορ. Τυπικά, όμως, η μεταγραφή δεν μπορεί να ολοκληρωθεί πριν την Δευτέρα, καθώς πρέπει και ο ποδοσφαιριστής να υπογράψει τη λύση της συνεργασίας του με την Αλάνιασπορ.

Ο Τζαβέλλας δεν θα αναχωρήσει μαζί με την υπόλοιπη αποστολή για Ολλανδία αύριο το μεσημέρι, καθώς μέχρι την Δευτέρα δεν θα έχει ολοκληρωθεί η λύση του συμβολαίου του με την Αλάνιασπορ και η ανακοίνωση της μεταγραφής του στην ΑΕΚ.

Δεν αποκλείεται, μάλιστα, να μεταβεί την Δευτέρα στην Τουρκία για να υπογράψει την αποχώρησή του από την Αλάνιασπορ και από εκεί να πάει απευθείας στην Ολλανδία και να τεθεί στη διάθεση του Βλάνταν Μιλόγεβιτς.

Το σίγουρο είναι ότι στο πρώτο φιλικό της ομάδας στο «Sportpark van Zuijen» με την Φίτεσε στις 30 Ιουνίου δεν θα αγωνιστεί.

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.