Header Ads


Συγκινημένος ο Λοτζέσκι: «Ίσως ήταν το τελευταίο μου παιχνίδι»

Συγκινημένος ο Λοτζέσκι: «Ίσως ήταν το τελευταίο μου παιχνίδι»


Το τελευταίο παιχνίδι του με τη φανέλα της ΑΕΚ ήταν για τον Ματ Λοτζέσκι αυτό κόντρα στον Προμηθέα με τον Αμερικανό άσο να σκέφτεται ακόμη και να σταματήσει το μπάσκετ.

Ιδιαίτερα φορτισμένος ήταν ο Ματ Λοτζέσκι μετά το τέλος του αγώνα της ΑΕΚ με τον Προμηθέα αφού ήταν το τελευταίο του με τα κιτρινόμαυρα αλλά ίσως και της καριέρας του.

Όπως τόνισε ο έμπειρος άσος, σκέφτεται να βάλει τέλος στην καριέρα του και να αφιερωθεί στην οικογένειά του.

Όσα είπε ο Λοτζέσκι:

«Είμαστε χαρούμενοι με την απόδοση μας μετά από σα συνέβησαν την προηγούμενη εβδομάδα. Μπορούσαμε να κερδίσουμε, θα το προσπαθήσουμε στο επόμενο. Είμαι χαρούμενος με την προσπάθεια και με το πόσο επαγγελματίες ήμασταν».

Για το αν αναχωρεί την προσεχή Παρασκευή: «Θα φύγω την Παρασκευή. Η οικογένεια μου ήταν μαζί μου μόνο 10 μέρες. Αυτό ήταν το τελευταίο μου παιχνίδι, ίσως και το τελευταίο παιχνίδι της καριέρας μου. Τα παιδιά μου μεγαλώνουν, η γυναίκα μου με θέλει σπίτι και νιώθω ότι πρέπει να είμαι δίπλα τους και να τους υποστηρίζω».

Για την καριέρα του και όσα πέρασε στην Ελλάδα σε Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό και ΑΕΚ: «Ήταν υπέροχο. Δυσκολεύομαι να μιλήσω γι’αυτό. Όλοι ξέρουν πως νιώθω για την Ελλάδα. Κέρδισα πρωταθλήματα, είναι σα δεύτερο σπίτι για μένα. Νιώθω ότι είχα ακόμα μία χρονιά ακόμα ως παίκτης σε καλό επίπεδο. Είναι μια απόφαση για την οικογένεια μου που είναι σε μεγάλη απόσταση. Η καρδιά μου είναι στις ΗΠΑ τώρα και το σώμα μου εδώ. Ίσως το καλοκαίρι να το συζητήσω ξανά με την οικογένεια μου».
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.