Header Ads


ΕΛ. ΑΣ.: «Δολοφόνος της Καρολάιν ο σύζυγός της!»

ΕΛ. ΑΣ.: «Δολοφόνος της Καρολάιν ο σύζυγός της!»


Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το protothema.gr η αστυνομία έχει στα χέρια της επαρκή στοιχεία που καταδεικνύουν πως δολοφόνος της άτυχης 20χρονης Καρολάιν είναι ο σύζυγός της, Χαράλαμπος Αναγνωστόπουλος.

Με τον πλέον τραγικό τρόπο φαίνεται πως θα ολοκληρωθεί η φρικιαστική υπόθεση της δολοφονίας της 20χρονης Καρολάιν στα Γλυκά Νερά, καθώς σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το protothema.gr που επικαλείται πηγές της Αστυνομίας, οι Αρχές έχουν καταλήξει μετά βεβαιότητος στο συμπέρασμα πως ο δράστης δεν είναι άλλος από τον σύζυγο της άτυχης κοπέλας, τον 33χρονο πιλότο Χαράλαμπο Αναγνωστόπουλο.

Τα στοιχεία που κατά την αστυνομία τεκμηριώνουν την ενοχή του πιλότου προέρχονται κυρίως από την ανάλυση με τη βοήθεια της τεχνολογίας των στοιχείων που προέρχονται από κάμερα, τα κινητά τηλέφωνα του ζευγαριού, αλλά και το βιομετρικό ρολόι της 20χρονης μητέρας που έδειξε την πραγματική ώρα του θανάτου της, που δεν συνέπιπτε με όσα είχε καταθέσει ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος.

Όπως αναφέρει και το Πρώτο Θέμα, η αντίστροφη μέτρηση ξεκίνησε χθες, όταν η αστυνομία έχοντας τα νέα στοιχεία στη διάθεσή της  ζήτησε από τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο να επιστρέψει στην Αθήνα από την Αλόννησο  για να εξεταστεί εκ νέου, βάσει των καινούργιων στοιχείων. 

Για να μη δείξουν πόσο σοβαρά ήταν τα στοιχεία αυτά και τον «τρομάξουν» έκαναν δεκτό το αίτημά του να παραμείνει άλλη μια μέρα στην Αλόννησο, προκειμένου να είναι παρών στο μνημόσυνο για την άτυχη Καρολάιν Κράουτς, τη μητέρα της ενός έτους Λυδίας. 

Μετά το μνημόσυνο, όπως έκανε γνωστό ο εκπρόσωπος της αστυνομίας Απόστολος Σκρέκας, σε έκτακτες ανακοινώσεις λίγο μετά τις πεντέμισι το απόγευμα σήμερα, ο πιλότος παρελήφθη από πλωτό μέσο οδηγήθηκε στη Σκιάθο και από εκεί αεροπορικώς στην Αθήνα.

Από εκείνη την ώρα -«νωρίς το πρωί», είπε ο κ.Σκρέκας- κατέθετε στον 11ο όροφο της ΓΑΔΑ, στο τμήμα Ανθρωποκτονιών. Ωστόσο, οι απαντήσεις του δεν είναι πειστικές  σε σχέση με τα επαρκή στοιχεία ενοχής που έχει στη διάθεσή της η Αστυνομία. 
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.