Header Ads


Θέλει Μαχαίρα η Γκόου Αχέντ Ιγκλς!

Θέλει Μαχαίρα η Γκόου Αχέντ Ιγκλς!


Ενδιαφέρον της ολλανδικής ομάδας και για τον επιθετικό της Ένωσης!
Μια πρόταση που μάλλον δεν περίμεναν, έχουν εδώ και μερικές μέρες υπόψη τους στην ΑΕΚ.

Η Go Ahead Eagles, η ολλανδική ομάδα που φέτος ανέβηκε στην πρώτη κατηγορία και στην οποία από τον Γενάρη αγωνίζεται δανεικός, μέχρι το καλοκαίρι του 2022 και ο Φοίβος Μπότος από την Ένωση, σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA, εκδήλωσε το ενδιαφέρον της για ανάλογη συμφωνία δανεισμού, για τον Θεοδόση Μαχαίρα.

Βεβαίως η περίπτωση του Μαχαίρα, που τον περασμένο μήνα έκλεισε τα 21, είναι διαφορετική. Σε αντίθεση με τον Μπότο που μέχρι τον Γενάρη είχε απειροελάχιστες εμφανίσεις σε επίσημα ματς, ο Μαχαίρας παρά το γεγονός πως επί Χιμένεθ δεν ήταν στο προσκήνιο τόσο όσο με τον Καρέρα, έκλεισε την σεζόν που τελείωσε με 25 συμμετοχές και στις τρεις διοργανώσεις που συμμετείχε η ΑΕΚ. Μπήκε δηλαδή για τα καλά στο rotation.

Από την άλλη στην Ένωση έχουν υπόψη την πολύ μεγάλη πρόοδο που σημείωσε ήδη ο Μπότος και με δεδομένο πως η G.A.E θα παίζει φέτος στην Eredivisie, την πρώτη κατηγορία της Ολλανδίας, δεν έχουν βιαστεί να κλείσουν την πόρτα στο ενδιαφέρον που εκδηλώθηκε.

Από κει και πέρα, μεγάλο ρόλο θα παίξει σίγουρα και η άποψη του Βλάνταν Μιλόγεβιτς, ως προς το πως βλέπει τον Μαχαίρα εν όψει της σεζόν που έρχεται. Όπως φυσικά και τα «θέλω» του παίκτη.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.