Header Ads


«Τελειώνει» η μεταγραφή Τζαβέλλα!

«Τελειώνει» η μεταγραφή Τζαβέλλα!


Στην τελική ευθεία η ολοκλήρωση της μεταγραφής του διεθνή Έλληνα αριστεροπόδαρου αμυντικού
Η ΑΕΚ κινείται σε πολλαπλά μέτωπα, όσον αφορά την μεταγραφική της ενίσχυση και ένα απ’ αυτά, είναι του Γιώργου Τζαβέλλα.

Όπου πλέον, μπορούμε να πούμε, ότι οι ανακοινώσεις είναι θέμα χρόνου. Ο διεθνής Έλληνας αριστεροπόδαρος αμυντικός, που έχει ψηθεί για την επιστροφή στην Ελλάδα και την προοπτική της ΑΕΚ, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα ολοκληρώσει την μεταγραφή του στον Δικέφαλο και θα φορέσει τα κιτρινόμαυρα. 

Οι συζητήσεις, όπως σας ενημερώσαμε, όχι μόνο βρίσκονται σε πολύ καλό στάδιο, αλλά έχουν μπει στην τελική ευθεία, και τα επόμενα 24ωρα αναμένονται οι οριστικές εξελίξεις με υπογραφές.

Επαναλαμβάνουμε: Εδώ που έχει φτάσει, η μεταγραφή του Τζαβέλλα, θα είναι τεράστια έκπληξη αν χαλάσει. 

Με την ΑΕΚ, να βάζει, αν όλα πάνε καλά, στην μηχανή της έναν αριστεροπόδαρο αμυντικό που μπορεί να παίξει υπό προϋποθέσεις με άνεση και ως αριστερό μπακ, ο οποίος διακρίνεται για την ταχύτητα του, για τον δυναμισμό του, για το πνεύμα νικητή που έχει και βεβαίως για την αποτελεσματικότητα στα μαρκαρίσματα του, τομέας που έχει βελτιωθεί πολύ με τα χρόνια και την εμπειρία που έχει αποκτήσει. 

Θυμίζουμε πως ο Γιώργος Τζαβέλλας, είναι βασικότατο στέλεχος της Αλάνιασπορ με εξαιρετικές εμφανίσεις, αποτελώντας για τους Τούρκους μια ηγετική φιγούρα στην άμυνα. 

Αυτά τα στοιχεία θέλει και η ΑΕΚ να προσθέσει με την μεταγραφική προσθήκη του διεθνή αμυντικού.

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.