Header Ads


Στη λίστα της ΑΕΚ ο Κόλκερ!

Στη λίστα της ΑΕΚ ο Κόλκερ!


Η ΑΕΚ αναζητά κεντρικό αμυντικό για την επόμενη σεζόν και η Ενωση εξετάζει πολλές περιπτώσεις στόπερ!
Ένα από τα ονόματα που εξετάζει η ΑΕΚ και μάλιστα αρκετά ζεστά είναι αυτό του Στίβεν Κόλκερ.

Ο Βρετανός στόπερ στα 29 του έμεινε ελεύθερος από την Αλάνιασπορ που αγωνίζεται ο Γιώργος Τζαβέλλας, αλλά και ο Τάσος Μπακασέτας μέχρι πρότινος. ΟΚόκερ είχε μια εντυπωσιακή διετία στην τουρκική ομάδα με 86 συμμετοχές, 6 γκολ και 8 ασίστ. Σύμφωνα με πολλά δημοσιεύματα στον Τύπο της χώρας, οι μεγάλες ομάδες της Τουρκίας, όπως η Μπεσίκτας και η Φενέρμπαχτσέ έχουν ασχοληθεί με την περίπτωσή του, αλλά δεν έχει προχωρήσει τίποτε.

Δυναμικός στόπερ, με ικανότητα με την μπάλα στα πόδια και ύψος 1.91μ. ο Κόλκερ είναι μία καλή περίπτωση, που είχε προταθεί προ καιρού στην ΑΕΚ αλλά δεν προχώρησε κάτι. Τώρα όμως αναθερμάνθηκε το ενδιαφέρον και τον τσεκάρουν… ζεστά.

Οι «κιτρινόμαυροι» επικοινώνησαν με Μπακασέτα-Τζαβέλλα και άκουσαν καλές συστάσεις, ενώ στην καριέρα του ο 29χρονος Βρετανός στόπερ (με ρίζες από την Σιέρα Λεόνε) έχει παίξει σε Τότεναμ, Γέοβιλ, Μπρίστολ, Σουόνσι, ΚΠΡ, Σαουθάμπτον, Λίβερπουλ, Νταντί και Αλάνιασπορ. Φέτος μέτρησε 37 ματς, με 4 γκολ και 2 ασίστ.

Να σημειώσουμε ότι ο Κόλκερ αντιμετώπισε προβλήματα με το αλκοόλ, η εξέλιξή του πήγε πίσω, όμως τα τελευταία δύο χρόνια βρήκε τον εαυτό του και μετά τα αποτυχημένα περάσματα από την Κουίνς Παρκ Ρέιντζερς και την Νταντ.

Η ΑΕΚ θέλει να αποκτήσει άμεσα έναν κεντρικό αμυντικό διότι υπάρχει ανοιχτό ενδεχόμενο και ντόμινο εξελίξεων στα στόπερ της.


Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.