Header Ads


Η ΑΕΚ προσφέρει νέο συμβόλαιο σε Βασιλαντωνόπουλο!

Η ΑΕΚ προσφέρει νέο συμβόλαιο σε Βασιλαντωνόπουλο!


Η ΑΕΚ θέλει να «επιβραβεύσει» τον 29χρονο και τον κάλεσε να μιλήσουν για νέο συμβόλαιο!
Το μέλλον του Σταύρου Βασιλαντωνόπουλου στην ΑΕΚ θα ξεκαθαρίσει μέσα στις επόμενες μέρες.

Η Ένωση έχει ήδη καλέσει τον 29χρονο μπακ να μιλήσουν για την προοπτική ανανέωσης και το ραντεβού θα πραγματοποιηθεί άμεσα.

Στην ΑΕΚ εκτιμούν απεριόριστα τη συμπεριφορά και την αγωνιστική συνεισφορά του παίκτη που ειδικά στο τέλος της σεζόν ήταν από τους κορυφαίους της ομάδας. Στο ραντεβού που θα γίνει λοιπόν θα του αναλυθεί η κατάσταση ώστε να αποφασίσει ο ίδιος αν θέλει να παραμείνει στην ομάδα.

Συγκεκριμένα ο Βασιλαντωνόπουλος θα κληθεί να πάρει την απόφαση αν θα υπογράψει νέο τριετές συμβόλαιο με δεδομένο ότι στη θέση του δεξιού μπακ θα αποκτηθεί παίκτης, που θα προορίζεται για βασικός, ενώ υπάρχουν ήδη δύο συμβόλαια (Μπακάκης, Ντατσένκο).

Με τις πιθανότητες πώλησης ή δανεισμού είτε του Μπακάκη, είτε του Ουκρανού να είναι αρκετές τότε ο Βασιλαντωνόπουλος θα έχει δύο παίκτες με τους οποίος θα «παλεύει» για μια θέση.

Στη συνάντηση που θα γίνει λοιπόν θα του εκτεθούν όλα αυτά και ο «Βασί» θα αποφασίσει αν θα παραμείνει στην ομάδα. Πάντως η επιθυμία της ΑΕΚ να τον κρατήσει-επιβραβεύσει είναι δεδομένο καθώς εκτιμήθηκε πολύ η αγωνιστική και όχι μόνο συμπεριφορά του.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.