Header Ads


«Όχι» Μανωλά για την ΑΕΚ Β’!

«Όχι» Μανωλά για την ΑΕΚ Β’!


Η ΑΕΚ προσέγγισε τον Στέλιο Μανωλά για την θέση του προπονητή της Β’ ομάδας για την επόμενη αγωνιστική περίοδο!
Η ΑΕΚ βρίσκεται σε φάση στελέχωσης και της Β’ ομάδας που θα συμμετάσχει στην Super League 2 την νέα σεζόν και μάλιστα ένα από τα πιο κομβικά ζητήματα είναι η ανεύρεση προπονητή.

Στην Ενωση σε αυτό το νέο ξεκίνημα για τη δεύτερη ομάδα ήθελαν έναν άνθρωπο κεφάλαιο για τον σύλλογο και για αυτό προσέγγισαν τον Στέλιο Μανωλά. Μάλιστα, αυτή η προσέγγιση έγινε προ ημερών. Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ στα 60 του σήμερα και ο μοναδικός στην ιστορία της που φόρεσε μόνο την φανέλα της, αλλά και προπονητής της στην κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδος το 2016 ήταν το πρώτο πρόσωπο που προσέγγισαν οι υπεύθυνοι του κλαμπ.

O Στέλιος Μανωλάς απάντησε αρνητικά στην πρόταση της ΑΕΚ να αναλάβει την Β’ ομάδα για προσωπικούς λόγους, ενώ έχει μείνει εκτός ποδοσφαίρου τα τελευταία χρόνια. Μάλιστα, ασχολείται επαγγελματικά σε Νάξο και Αθήνα και δεν φαίνεται διατεθειμένος να ασχοληθεί ξανά με το ποδόσφαιρο.

Πλέον, η ΑΕΚ πρέπει να πάει σε άλλο πρόσωπο για την θέση του προπονητή. Αρχικά θα… χτενίσει την λίστα των υποψήφιων προπονητών από την «κιτρινόμαυρη» οικογένεια και αν δεν προκύψει κάτι ενδιαφέρον θα απευθυνθεί εκτός.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.