Header Ads


Ατζέντης μπλόκαρε τον λογαριασμό της ΑΕΚ!

Ατζέντης μπλόκαρε τον λογαριασμό της ΑΕΚ!


Τα προβλήματα οικονομικής φύσεως εξακολουθούν να ταλανίζουν την ΑΕΚ, καθώς γνωστό ατζέντης μπλοκάρει τον λογαριασμό της ομάδας, με τους ιθύνοντες την Ένωση να είναι σε επαφές μαζί του για να λυθεί το θέμα!
Η ΑΕΚ «τρέχει» με ζητήματα οικονομικής φύσεως.

Τις τελευταίες μέρες γίνεται προσπάθεια απ' όλους εντός των τειχών ώστε να βρεθούν λύσεις, με φόντο την 15η Ιουνίου, ημέρα κατά την οποία εκπνέει η διορία που έχει δώσει ο ΕΣΑΚΕ στις ομάδες ώστε να καταθέσουν φακέλους.

Σε αυτούς δεν θα πρέπει να υπάρχουν οφειλές, ή τουλάχιστον να έχει φτάσει η ομάδα σε συμφωνία για διακανονισμό. Παρ' όλα αυτά, τις τελευταίες ώρες ήρθε να προστεθεί ένα νέο επεισόδιο.

Για την ακρίβεια, γνωστός ατζέντης μπλοκάρει τον λογαριασμό της ομάδας, από τον οποίο η ΚΑΕ ΑΕΚ μπορεί να σηκώσει χρήματα.

Η εξέλιξη αυτή όπως είναι φυσικό φέρνει νέα προβλήματα στο στρατόπεδο της ομάδας και για το λόγο αυτό γίνεται προσπάθεια ώστε να μεταπειστεί ο εν λόγω ατζέντης και να μην υπάρξουν περαιτέρω προβλήματα για την ΚΑΕ. 

Κι όλα αυτά σε μια περίοδο αρκετά κρίσιμη για την επόμενη μέρα της ΑΕΚ, η οποία μετράει και 8 ban από την FIBA για οφειλές σε πρόσωπα που πέρασαν από την ομάδα κατά το παρελθόν.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.