Header Ads


Παίκτης της ΑΕΚ ο Παρράς!

Παίκτης της ΑΕΚ ο Παρράς!


Το «αντίο» του Παρρά στον Παναιτωλικό - Αποχαίρετησε την ομάδα του Αγρινίου, έχει ήδη υπογράψει στην Ένωση!

Μετά από επτά χρόνια παρουσίας στον Παναιτωλικό, ο Αλέξανδρος Παρράς φεύγει από την ομάδα του Αγρινίου και σε ανάρτηση, στα social media, ευχαρίστησε τους ανθρώπους που τον στήριξαν και τον βοήθησαν να εξελιχθεί.

Η ανάρτηση του Παρρά:

"Και κάπου εδώ η παραμονή μου στον Παναιτωλικό έφτασε στο τέλος της. Ύστερα από 7 χρόνια παρουσίας στο Αγρίνιο, κλείνει και ένας κύκλος της ζωής μου.

Θέλω σε αυτό το σημείο, να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ, για όλα όσα μου πρόσφερε ο Παναιτωλικός και να ευχαριστήσω τους ανθρώπους που με στήριξαν και που ήταν δίπλα μου και με βοήθησαν να εξελιχθώ. Να ευχαριστήσω επίσης τους συμπαίκτες μου, περάσαμε ατελείωτες ώρες μαζί, και μοιραστήκαμε χιλιάδες στιγμές έντονες και χαρούμενες.

Τον κόσμο του Αγρινίου που ήταν πάντα κοντά να μας αγκαλιάσει στις εύκολες και στις δύσκολες στιγμές, και ολόκληρη την πόλη για την ζεστή ατμόσφαιρα και την αγάπη που αισθανθήκαμε κάθε στιγμή να μας προσφέρει. Τελικά αυτό που πρέπει να κρατάμε στο τέλος, είναι οι καλές στιγμές και υπήρξαν πολλές. Οι δρόμοι μας κάπου εδώ χωρίζουν, δε θα σας ξεχάσω ποτέ και πάλι σας ευχαριστώ!".
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.