Header Ads


Εuro 2020: Όλα τα σενάρια της τελευταίας αγωνιστικής!

Εuro 2020: Όλα τα σενάρια της τελευταίας αγωνιστικής!


Με τέσσερις αγώνες ολοκληρώνεται την Τετάρτη (23/6) η 3η και τελευταία αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος , από την οποία θα προκύψουν και οι τελευταίες ομάδες που θα δώσουν το παρών στην φάση των «16».

Οι αναμετρήσεις Πορτογαλία-Γαλλία (22:00 6ος όμιλος ANT1), Σουηδία –Πολωνία (19:00 5ος όμιλος Μακεδονία TV) και Σλοβακία – Ισπανία (19:00 ANT1) ξεχωρίζουν από το σημερινό πρόγραμμα του Euro . Γερμανία-Ουγγαρία (22:00 6ος όμιλος Μακεδονία TV) το άλλο ματς της ημέρας.

Τα περισσότερα εισιτήρια έχουν κριθεί, αλλά απομένουν ακόμα κάποιες θέσεις. Ποιες είναι οι ομάδες που θα καταφέρουν να συνεχίσουν στην διοργάνωση; 

Όλα για όλα στη Βουδαπέστη για Γάλλους και Πορτογάλους

Στις 22:00 στο «Φέρεντς Πούσκας» της Βουδαπέστης, για τον 6ο όμιλο θα τεθούν αντιμέτωπες η Πορτογαλία με την Γαλλία. Οι «Θαλασσοπόροι» του Φερνάντο Σάντος, μετά την συντριβή τους με 4-2 από την Γερμανία, για την 2η αγωνιστική παίρνει το εισιτήριο για την επόμενη φάση του θεσμού σε περίπτωση που νικήσει ή έρθει ισόπαλη και η Γερμανία χάσει ενώ σε περίπτωση ήττας της και ήττας των Γερμανών από τους Ούγγρους θα τερματίσει τέταρτη. Από την πλευρά τους οι «πετεινοί» του Ντιντιέ Ντεσάν , με νίκη ή ισοπαλία, σε περίπτωση που δεν νικήσει η Γερμανία την Ουγγαρία θα καταλάβει την πρώτη θέση.

Την ίδια ώρα στην «Αλιάνζ Αρένα» του Μονάχου για τον ίδιο όμιλο, η Γερμανία υποδέχεται την Ουγγαρία. Τα «πάντσερ» με νίκη ή ισοπαλία τους απέναντι στους Μαγυάρους και σε περίπτωση μη ήττα της Γαλλίας παίρνουν το εισιτήριο για τους «16», ενώ σε περίπτωση νίκης τους και μη νίκης των Γάλλων θα καταλάβουν την πρώτη θέση. Σε περίπτωση ήττας της Γαλλίας και νίκης  της Ουγγαρίας, τα πάντα θα ξεκαθαρίσουν στην διαφορά των τερμάτων.

Μάχη για την Ισπανία μετά τις δύο ισοπαλίες

Τρεις ώρες νωρίτερα στο «Λα Καρτούχα» της Σεβίλλης, για τον 5ο όμιλο η Σλοβακία θα υποδεχτεί την Ισπανία. Η ομάδα του Στέφαν Τόρκοβιτς προκρίνεται στους «16», μόνο σε περίπτωση που νικήσει ή έρθει ισόπαλη με την Ισπανία και η Σουηδία δεν ηττηθεί στο άλλο ματς από την Πολωνία. Από την πλευρά τους οι «φούριας ρόχας» του Λουίς Ενρίκε θέλουν οπωσδήποτε την νίκη, καθώς σε διαφορετική περίπτωση θα πουν «αντίο» στον θεσμό. 

Στην άλλη αναμέτρηση που θα γίνει την ίδια ώρα, για τον ίδιο όμιλο στην Αγία Πετρούπολη της Ρωσίας η Σουηδία θα τεθεί αντιμέτωπη με την Πολωνία. Το συγκρότημα του Γιάνε Άντερσον περνά στους «16» του θεσμού αν αποφύγει την ήττα, ενώ σε διαφορετική περίπτωση θα κατρακυλήσει στην 3η θέση.  Από την πλευρά τους οι «Λευκοί Κόκκινοι» του Πάουλο Σόουζα προκρίνονται στους «16», μόνο σε περίπτωση νίκη επί των Σουηδών και ισοπαλίας στο άλλο ματς.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

19:00 Σουηδία – Πολωνία (Μακεδονία TV)

19:00 Σλοβακία –Ισπανία (ANT1)

22:00 Πορτογαλία – Γαλλία (ANT1)

22:00 Γερμανία –Ουγγαρία (Μακεδονία TV)

6ος όμιλος

Βαθμολογία:

1.Γαλλία 4 (2-1)

2.Γερμανία 3 (4-3)

3.Πορτογαλία 3 (5-4)

4.Ουγγαρία 1 (1-4)

5ος όμιλος

Βαθμολογία

1.Σουηδία 4 (1-0)

2.Σλοβακία 3 (2-2)

3.Ισπανία 2 (1-1)

4.Πολωνία 1 (2-3)
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.