Header Ads


«Ο Κρίστιτσιτς χαρίζει χρήματα για να φύγει από την ΑΕΚ!»

«Ο Κρίστιτσιτς χαρίζει χρήματα για να φύγει από την ΑΕΚ!»


Η ΑΕΚ ακόμη προσπαθεί να δει πως θα ξεκαθαρίσει την υπόθεση του Νέναντ Κρίστιτσιτς!
Ο Νέναντ Κρίστιτσιτς θέλει να επιστρέψει στο Βελιγράδι για τον Ερυθρό Αστέρα, όμως η ΑΕΚ δεν προτίθεται να τον αφήσει ελεύθερο χωρίς να λάβει ένα χρηματικό ποσό μιας και έχει συμβόλαιο μαζί του.

Από τη στιγμή μάλιστα που χειρίστηκε με αυτόν τον τρόπο την όλη υπόθεση ο Κρίστιτσιτς, στην Ενωση θεωρούν ότι δεν πρέπει να κάνουν πίσω σε καμία περίπτωση.

Προ ολίγων ημερών ο Τεχνικός διευθυντής του Ερυθρού Αστέρα, Τέρζιτς έριξε το… μπαλάκι στον Κρίστιτσιτς για να βρει την άκρη και να αποδεσμευτεί από την ΑΕΚ, αλλά η Ένωση έχει ξεκαθαρίσει πως αυτό θα γίνει μόνο αν η πρωταθλήτρια Σερβίας δώσει 500.000 ευρώ. 

Θυμίζουμε πως το συμβόλαιο του Κρίστιτσιτς με την ΑΕΚ ολοκληρώνεται το επόμενο καλοκαίρι, με τον παίκτη να θέλει να φύγει άμεσα για την πατρίδα του για οικογενειακούς λόγους.

Τα «zurnal.rs», γράφει για την ΑΕΚ και τον Κρίστιτσιτς: «Η ΑΕΚ έχει ξεκινήσει την προετοιμασία της για τη νέα χρονιά, αλλά ο Κρίστιτσιτς απουσιάζει. Παρότι έχει συμβόλαιο, ο Σέρβος είναι σε συζητήσεις για να μείνει ελεύθερος. Οταν πάρει την ελευθέρας του θα υπογράψει στον Ερυθρό Αστέρα. Το πρόβλημα είναι πως ο Ερυθρός Αστέρας δεν προτίθεται να πληρώσει για να πάρει τον Κρίστιτσιτς. Κάτι που επιβεβαίωσε και ο Ζβέζνταν Τέρζιτς. Ολα θα πρέπει να τελειώσουν με τον οικονομικό διακανονισμό ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον παίκτη, με τον Σέρβο να είναι πρόθυμος να χαρίσει κάποια χρήματα στην ΑΕΚ για να μείνει ελεύθερος. Πιστεύει άλλωστε πως θα λάβει ένα ισχυρότερο συμβόλαιο στην πατρίδα του από τις περίπου 500.000 ευρώ που παίρνει τώρα».
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.