Header Ads


Η εξήγηση Νεντελτσεάρου σε Κονέ για την κίνηση του στο Αγγλία - Ρουμανία!

Η εξήγηση Νεντελτσεάρου σε Κονέ για την κίνηση του στο Αγγλία - Ρουμανία!


Ο Ιονούτ Νεντελτσεάρου χθες βράδυ αποφάσισε πριν το φιλικό Αγγλία-Ρουμανία να μην γονατίσει, για το κίνημα Black Lives Matter.
Ο Ιονούτ Νεντελτσεάρου ξεσήκωσε… κύμα αντιδράσεων χθες σε Ελλάδα και εξωτερικό, μετά την κίνηση του να μην ακολουθήσει συμπαίκτες και αντιπάλους στο Μίντλεσμπρο στην συμβολική κίνηση κατά του ρατσισμού Black Lives Matter.

Και δεν ήταν μόνος του. Ο Νικολάε Στάντσιου της Σλάβια Πράγας, αλλά και ο Ιονούτ Νεντελτσιάρου της ΑΕΚ δεν ακολούθησαν και αρκετοί φίλοι της Ενωσης στα social media αποδοκίμασαν την απόφαση του «κιτρινόμαυρου» αμυντικού.

Μάλιστα, χθες το βράδυ υπήρξε επικοινωνία του τεχνικού διευθυντή της Ενωσης Παναγιώτη Κονέ με τον Ρουμάνο στόπερ της ΑΕΚ για το θέμα που προέκυψε στο χθεσινό φιλικό. Και στην Ενωση επιβεβαίωσαν με όσα άκουσαν ότι ο παίκτης όχι μόνο δεν είναι… ρατσιστής αλλά έχει αναπτύξει και έντονη αντιρατσιστική δράση με συμμετοχή σε αντίστοιχα κινήματα στη Ρουμανία.

Ο ίδιος ο «Νέντε» μάλιστα εξήγησε ότι δεν αισθάνθηκε ότι με το να γονατίσει έστελνε κάποιο ξεκάθαρο αντιρατσιστικό μήνυμα. Μάλιστα, αιφνιδιάστηκε με τις αντιδράσεις που είδε στην Ελλάδα και θα κάνει ο ίδιος προσωπική δήλωση για να διευκρινίζει τη στάση του απέναντι στον κόσμο της ΑΕΚ και όχι μόνο.

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.