Header Ads


Στοίχημα: Σκορ & θέαμα στο Άμστερνταμ, σκληρό καρύδι η Φινλανδία - τριάδα για ταμείο στο 7,21!

Στοίχημα: Σκορ & θέαμα στο Άμστερνταμ, σκληρό καρύδι η Φινλανδία - τριάδα για ταμείο στο 7,21!


Σούπερ πρόγραμμα σήμερα Δευτέρα (21/06) στο Euro με την 3η αγωνιστική σε 2ο και 3ο όμιλο και το παζλ των νοκ άουτ αρχίζει σιγά σιγά να σχηματίζεται! Το Betarades.gr έχει ξεχωρίσει τρεις δυνατές επιλογές από Άμστερνταμ, Βουκουρέστι και Αγία Πετρούπολη, τις οποίες μπορείτε να βρείτε σε πολύ ανταγωνιστικές αποδόσεις στην Bwin. Πάμε λοιπόν στην ανάλυση των προγνωστικών μας.
 
Καλύτεροι οι Ουκρανοί
Ξεκινάμε το στοιχηματικό ταξίδι από την Arena Nationala στο Βουκουρέστι, όπου στις 19:00 διασταυρώνουν τα “ξίφη” τους Ουκρανία και Αυστρία, για την 3η αγωνιστική του 3ου ομίλου.
Με τους Γιαρμολένκο και Γιάρεμτσουκ να σηκώσουν ξανά το βάρος στην επίθεση, η Εθνική Ουκρανίας επιβεβαίωσε τον τίτλο του φαβορί κόντρα στη Βόρεια Μακεδονία, επικράτησε 2-1 των Βαλκάνιων στο Βουκουρέστι, διατηρώντας ζωντανές τις ελπίδες της για πρόκριση στην επόμενη φάση. Διπρόσωπη εμφάνιση για την ομάδα του Σεφτσένκο, ήταν εξαιρετική στο πρώτο ημίχρονο, μέσα σε έξι λεπτά σκόραρε δύο φορές και πήγε με ισχυρό προβάδισμα στην ανάπαυλα. Στο δεύτερο 45λεπτο, έδωσε δικαιώματα, είδε την αντίπαλο να μειώνει το σκορ, στο 83’ έχασε πέναλτι, αλλά απέφυγε την γκέλα και πήρε το πολύτιμο “τρίποντο”.
Μετά το επιτυχημένο ντεμπούτο της στον όμιλο και τη νίκη επί της Βόρειας Μακεδονίας, η Εθνική Αυστρίας φιλοξενήθηκε στο Άμστερνταμ από την Ολλανδία, υπέκυψε στην ανωτερότητα των “οράνιε”, γνωρίζοντας την ήττα με 2-0. Κακή εμφάνιση, από νωρίς βρέθηκε να κυνηγάει το σκορ, δεν έβγαλε αντίδραση σε κανένα σημείο του αγώνα και μετά το 2-0 των Ολλανδών δεν έκανε κάτι για να αλλάξει τη μοίρα της. Οι Ολλανδοί κυριάρχησαν σε όλο το ματς και είχαν ευκαιρίες για να μεγαλώσουν τον δείκτη του σκορ.
Η ισοπαλία θεωρητικά εξυπηρετεί και τις δύο ομάδες, αφού θα φτάσουν τους 4 πόντους και πιθανότατα θα εξασφαλίσουν την πρόκριση, ωστόσοο καθαρά αγωνιστικά οι Ουκρανοί μας έχουν πείσει περισσότερο. Θα ποντάρουμε στον άσο της Ουκρανίας με DNB (1.95), ώστε να είμαστε καλυμμένοι σε περίπτωση ισοπαλίας.
 
Πολλά γκολ στο Άμστερνταμ!
Την ίδια ώρα (19:00) στην Johan Cruyff Arena του Άμστερνταμ διεξάγεται το αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι του 3ου ομίλου, ανάμεσα στη Βόρεια Μακεδονία και την Ολλανδία.
Το πάλεψε φιλότιμα και με όλες της τις δυνάμεις την περασμένη Πέμπτη η Εθνική Βόρειας Μακεδονίας, ωστόσο δεν κατάφερε να πάρει κάτι θετικό σε δεύτερο διαδοχικό παιχνίδι, γνωρίζοντας την ήττα με 2-1 από την Ουκρανία στο Βουκουρέστι. Δεν πραγματοποίησε καλή εμφάνιση στο πρώτο ημίχρονο, ένιωσε σοβαρά τον κίνδυνο και μέσα σε έξι λεπτά δέχθηκε δύο γκολ. Ανέβασε στροφές στο δεύτερο 45λεπτο, μείωσε το σκορ μετά από άστοχο πέναλτι, αλλά στο υπόλοιπο του αγώνα δεν κατάφερε να διεκδικήσει κάτι θετικό, με τον γκολκίπερ της ν’ αποκρούει πέναλτι στο 83’.
Αξιοποίησε στο έπακρο τον παράγοντα έδρα, επιβεβαίωσε και τον τίτλο του φαβορί στον όμιλο της, με την Εθνική Ολλανδίας να ξεπερνάει τη 2η αγωνιστική του ομίλου με 2-0 το εμπόδιο της Αυστρίας. Ανώτεροι οι “οράνιε” από την αρχή μέχρι το τέλος του αγώνα, ευτύχησαν να μπουν νωρίς μπροστά στο σκορ (πέναλτι), έφτιαξαν πολλές φάσεις, έκαναν το 2-0 στο δεύτερο 45λεπτο, δεν έδωσαν δικαιώματα στην αντίπαλο και αν ήταν πιο εύστοχοι στην τελική προσπάθεια, θα μπορούσαν να πετύχουν περισσότερα τέρματα. Μεγάλη εμφάνιση σε δεύτερο παιχνίδι από τον μπακ Ντάμφρις (κέρδισε το πέναλτι για το 1-0, πέτυχε το 2-0), ξεχώρισαν επίσης οι Ντεπάι (ένα γκολ), Ντε Φράι, θετικός και ο Μάλεν που μπήκε αλλαγή και έδωσε ασίστ στο δεύτερο γκολ.
Η Ολλανδία έχει εξασφαλίσει πρόκριση και πρωτιά στον όμιλο, άρα πιθανότατα ο Ντε Μπουρ θα κάνει rotation, κάτι που δεν αποκλείεται να πράξει και ο κόουτς της Βόρειας Μακεδονίας. Περιμένουμε λοιπόν ένα ανοιχτό παιχνίδι, δίχως ιδιαίτερη σκοπιμότητα, επομένως θα πάμε με τα γκολ. Επιλογή το Over 3 ασιατικό, σε απόδοση 2.00.
 
Ανταγωνιστικοί οι Φινλανδοί
Και κλείνουμε τις σημερινές μας επιλογές στο Krestovskiy της Αγίας Πετρούπολης, όπου στις 22:00 αναμετρώνται Φινλανδία και Βέλγιο.
Λίγοι περίμεναν ότι η Εθνική Φινλανδίας θα έχει ελπίδες πρόκρισης στο τελευταίο ματς του ομίλου, ωστόσο η νίκη της πρεμιέρας επί της Δανίας την κρατά «ζωντανή». Έκανε ανταγωνιστική εμφάνιση στο πρώτο ημίχρονο κόντρα στη Ρωσία την περασμένη Τετάρτη, μπήκε καλύτερα στο χορτάρι, είχε ακυρωθέν γκολ και κάποιες πολύ επικίνδυνες επισκέψεις στα αντίπαλα καρέ. Το φοβερό γκολ του εξαιρετικού Μίραντσουκ λίγο πριν την ανάπαυλα άλλαξε την ψυχολογία του αγώνα, οι Ρώσοι ήταν εξαιρετικοί στο δεύτερο μέρος, ανασταλτικά πατούσαν καλά και έβγαιναν πολύ γρήγορα στην αντεπίθεση, ο γκολκίπερ Χραντέτσκι κράτησε το 0-1 για τη Φινλανδία, που ήταν κακή στο δεύτερο 45λεπτο.
Έκανε το χρέος της κόντρα στη Δανία η Εθνική Βελγίου, χωρίς όμως να εντυπωσιάσει. Όπως και κόντρα στη Ρωσία, είχε αποτελεσματικότητα και κυνισμό, δεν μπορεί να πει κανείς ότι κυριάρχησε. Η Δανία ήταν εξαιρετική στο πρώτο μέρος, σκόραρε νωρίς και είχε ευκαιρίες και προϋποθέσεις για να βρει δεύτερο γκολ, το Βέλγιο δεν πατούσε καθόλου καλά. Η είσοδος του Ντε Μπρόινε στο δεύτερο 45λεπτο άλλαξε τα δεδομένα, το Βέλγιο ήταν κυνικό, σκόραρε δύο φορές απ’ το 54’ μέχρι το 70’ και διαχειρίστηκε την κατάσταση μέχρι το φινάλε. Είχε δοκάρι με τον Μπρέιθγουεϊτ η Δανία.
Το Βέλγιο έχει εξασφαλίσει την πρόκριση και βολεύεται με την ισοπαλία για την 1η θέση στον όμιλο. Ο Μαρτίνεθ θα κάνει περιορισμένο rotation και γενικά δεν περιμένουμε μεγάλη ένταση από το φαβορί του αγώνα. Από την άλλη, οι Φινλανδοί θα παίξουν και για το “Χ”, αφού με 4 πόντους θα έχουν πολύ καλές πιθανότητες πρόκρισης, είτε ως 2οι είτε ως 3οι στον όμιλο. Σφριγηλή ομάδα η Φινλανδία, την περιμένουμε ανταγωνιστική απόψε και θα ποντάρουμε στον άσο της με +1.5 χάντικαπ, σε απόδοση 1.85. Δηλαδή για να χάσουμε το στοίχημά μας θα πρέπει να ηττηθεί με δύο γκολ διαφορά.
 
 
ΜΠΕΣ ΤΩΡΑ στο Betarades.gr για να δεις τα κορυφαία Προγνωστικά Στοιχήματος στο ποδόσφαιρο και σε όλα τα αθλήματα. Επίσης, διαβάζεις αναλυτικές Κριτικές για όλες τις Νόμιμες Στοιχηματικές στην Ελλάδα και βρίσκεις ποια σου ταιριάζει, για εύκολη και γρήγορη Εγγραφή.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.