Header Ads


«Θέλει 3 εκατ.ευρώ για τον Αραούχο η Λας Πάλμας!»

«Θέλει 3 εκατ.ευρώ για τον Αραούχο η Λας Πάλμας!»


Ο Σέρχιο Αραούχο είναι και αυτό το καλοκαίρι διακαής πόθος της ΑΕΚ - Και ο Δημήτρης Μελισσανίδης θέλει αυτή την φορά να τον αγοράσει με μεταγραφή και όχι δανεισμό!
Μάλιστα, στόχος των ανθρώπων της ΠΑΕ ΑΕΚ είναι αυτή τη φορά να μη γίνει σίριαλ η υπόθεση Σέρχιο Αραούχο.

Και να τελειώσει σχετικά σύντομα σε σχέση με προηγούμενες φορές που ήρθε δανεικός ο Αργεντίνος σέντερ φορ.

Η Ενωση βρίσκεται σε καλό επίπεδο στην επικοινωνία της με τον Αραούχο αλλά για να γίνει η μεταγραφή θα χρειαστεί να ξεπεραστεί και το… εμπόδιο του προέδρου της Λας Πάλμας, Μιγκέλ Ραμίρεζ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Ενωση έχει κάνει πρόταση 1,5 εκατ. ευρώ στην ισπανική ομάδα (ισπανικά δημοσιεύματα έγραφαν ότι η πρόταση έφτασε στα 2 εκατ.), αλλά ο Ραμίρεζ δεν φαίνεται ακόμα να ικανοποιείται.

Μάλιστα, tweet από τον λογαριασμό «OpiniónUDLasPalmas», που ασχολείται με τα θέματα της ομάδας από τα Κανάρια Νησιά, αναφέρει πως η «Λας Πάλμας ζητά περίπου 3 εκατ. ευρώ για να αφήσει τον Αραούχο».

Το ποσό επιβεβαιώνει και η «onefootball» με σημερινό δημοσίευμα της σύμφωνα με την οποία«η ΑΕΚ έκανε μέσα στην εβδομάδα πρόταση ύψους 1,5 εκατ. ευρώ, αλλά η ισπανική ομάδα απάντησε πως δεν δέχεται τίποτα λιγότερα από 3 εκατ. ευρώ».

Η ΑΕΚ πάντως είναι δύσκολο να φτάσει τόσο ψηλά.

Η πρόταση της σε πρώτη φάση είναι για αγορά του 50% των δικαιωμάτων του Αραούχο με 1 εκατ.ευρώ και με 2 εκατ.ευρώ για την αγορά του στο 100%.

Αλλά ο Ραμίρες επιμένει αρνητικά.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.