Header Ads


Γιόχανσον: Ανακοίνωσε το πρόωρο τέλος της καριέρας του σε ηλικία 31 ετών λόγω των τραυματισμών!

Γιόχανσον: Ανακοίνωσε το πρόωρο τέλος της καριέρας του σε ηλικία 31 ετών λόγω των τραυματισμών!


Το πρόωρο τέλος της καριέρας του ανακοίνωσε ο Γιάκομπ Γιόχανσον, λόγω των συνεχόμενων τραυματισμών που τον ταλαιπωρούν τα τελευταία χρόνια.

Φινάλε στην καριέρα του αποφάσισε να βάλει ο Γιάκομπ Γιόχανσον, όπως ανακοίνωσε ο ίδιος ο Σουηδός χαφ την Τρίτη (22/6).

Ο επί μία δυόμισι χρόνια (από τον Ιανουάριο του 2015 μέχρι τον Ιούνιο του 2018) πρώην μέσος της ΑΕΚ απέδωσε την εν λόγω του απόφαση στους πολλούς τραυματισμούς, τους οποίους αντιμετωπίζει τα τελευταία χρόνια.

«Είχα πολλές καταπληκτικές μνήμες με την Γκέτεμποργκ. Ιδανικά, θα ήθελα να έχω κι άλλες μέσα απ' το γήπεδο, αλλά τώρα μπορώ να παρακολουθώ την ομάδα της οποίας είμαι φίλαθλος.

Είναι μία δύσκολη απόφαση, αλλά οι σοβαροί τραυματισμοί μου είχαν επιπτώσεις τα τελευταία χρόνια. Είναι βαρετός τρόπος να τελειώσω τα πάντα, αλλά είμαι αναγκασμένος. Δεν προκαλώ κάποιο σοκ ή έκπληξη, αλλά αυτή είναι η απόφαση», τόνισε ο 31χρονος Σουηδός, ο οποίος δεν είχε καταφέρει να σημειώσει κάποια συμμετοχή με την Γκέτεμποργκ στην εν εξελίξει σεζόν της Allsvenskan.
Υπενθυμίζεται ότι από τον Νοέμβριο του 2017 έχει υποστεί δύο ρήξεις χιαστού, καθώς σοβαρό τραυματισμό στο γόνατο.

Να σημειωθεί ότι η ΑΕΚ έστειλε το μήνυμά της μέσω των social media στον Γιόχανσον, σημειώνοντας «θα είσαι για πάντα στην καρδιά μας».


Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.