Header Ads


Αγνώριστος ο Σαρμπέλ 14 χρόνια μετά την Eurovision!

Αγνώριστος ο Σαρμπέλ 14 χρόνια μετά την Eurovision!


Ο 40χρονος πλέον Σαρμπέλ βρέθηκε για λίγες ημέρες στην Ελλάδα και η αλλαγή του είναι εντυπωσιακή.
Είναι αδύνατον να ξεχάσει κανείς το ιδιαίτερο τραγούδι "Yassou Maria" και τον Σαρμπέλ.

Ο τραγουδιστής με καταγωγή από τον Λίβανο και την Κύπρο, τότε κατάφερε να κλέψει τις εντυπώσεις και συγκεντρώσει 190 βαθμούς, τοποθετώντας την χώρα μας στον 7η θέση. Μετά το τέλος του διαγωνισμού ο Σαρμπέλ πήρε απόσταση από την επικαιρότητα. Ειδικότερα άφησε την Ελλάδα για το Λονδίνο ωστόσο συνέχισε να ασχολείται με τον χώρο του θεάματος.

Σήμερα είναι 40 χρονών, παντρεμένος από το 2014 και όπως είναι αίσθητό από τις αναρτήσεις του στον προσωπικό του λογοριασμό στο Instagram, έχει αλλάξει πολύ εξωτερικά. Το πυκνό μούσι και η γεροδεμένη κορμοστασιά χαρακτηρίζουν πλέον την εξωτερική του εμφάνιση. 

Ο τραγουδιστής βρίσκεται στην Ελλάδα για περιορισμένο χρονικό διάστημα ενω πρόσφατα εντοπίστηκε να πίνει καφέ παρέα με τον Φώτη Σεργουλόπουλο και τον δημοσιογράφο Λάμπρο Κωνσταντάρα σε γνωστό μαγαζί της Κηφισιάς.



Σημειώνεται πως τον Απρίλιο του 2020 ο Σαρμπέλ είχει μιλήσει στη "Φωλιά των Κούκου" σχετικά με το πρόβλημα υγείας που κλήθηκε να αντιμετωπίσει δύο χρόνια πριν. 

Συγκεκριμένα, ο τραγουδιστής εμφάνισε όγκο στις φωνητικές και χρειάστηκε να χειρουργηθεί για να τον αφαιρέσει. 

Για το περιστατικό αυτό είχε δηλώσει χαρακτηριστικά: "Ήταν πολύ σοβαρό το πρόβλημα αλλά ευτυχώς δεν ήταν καρκίνος. Από τότε ο λαιμός μου είναι πάρα πολύ ευαίσθητος. Πριν από λίγο καιρό αντιμετώπισα και πάλι πρόβλημα. Ο γιατρός μου είπε ότι δε χρειάζεται να χειρουργηθώ, αλλά από τον Ιανουάριο και για 1.5 μήνα έκανα αφωνία".
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.