Header Ads


Πρώτη ευρωπαϊκή “μάχη” με Ystads IF στη Χαλκίδα!

Πρώτη ευρωπαϊκή “μάχη” με Ystads IF στη Χαλκίδα!


Ιστορικές στιγμές αναμένεται να ζήσει εκ νέου η ομάδα Χάντμπολ της ΑΕΚ που αύριο (28/05, 19:00) δίνει τον πρώτο Τελικό του EHF European Cup με αντίπαλο την Ystads IF στο κλειστό της Κανήθου. Οι Κυπελλούχοι Ελλάδος είναι πανέτοιμοι να γράψουν ιστορία κόντρα στους Σουηδούς έχοντας μόνο στο μυαλό τους τον ευρωπαϊκό τίτλο, τον πρώτο για την ΑΕΚ στο άθλημα.

Τόσο την αυριανό τελικό, όσο και τον επαναληπτικό της Κυριακής (30/05, 21:00) θα έχετε την ευκαιρία να τους παρακολουθήσετε ζωντανά και αποκλειστικά από την COSMOTE TV και το κανάλι 9HD.

Μπορεί στο γήπεδο να μην επιτρέπεται η είσοδος φιλάθλων, ωστόσο μπορείς να “κλείσεις θέση” και να γίνεις ο 8ος παίκτης της ΑΕΚ με το e-ticket στηρίζοντας την ομάδα μας! Κάνε κλικ ΕΔΩ και στήριξε την ΑΕΚ!

Ο Δημήτρης Δημητρούλιας, πλην των μακροχρόνια τραυματιών Ugalde, Jimenez και Moya, υπολογίζει σε όλους τους αθλητές του. Στην Χαλκίδα έχουν ταξιδέψει 23 αθλητές, και συγκεκριμένα οι: Bauer, Αραμπατζής, Τζηράς, Δομπρής, Νικολαΐδης, Kosanovic, Μυλωνάς, Lemos, Παπαδιονυσίου, Nuic, Αραπακόπουλος, Hykkerud, Meinby, Καλόμοιρος, Κοτσιώνης, Janca, Buneta, Κεδέρης.

Ο τεχνικός του “Δικεφάλου” δήλωσε για τους σπουδαίους τελικούς: “Όλοι είμαστε έτοιμοι και ανυπόμονοι. Είμαστε καλά, ήρεμοι. Θέλουμε να βγάλουμε πάρα πολλή ενέργεια, χωρίς να έχουμε διαστήματα όπου θα χάσουμε το μυαλό μας. Ακριβώς εκεί πρέπει να ισορροπήσουμε, να κάνουμε γεμάτο ματς και να βάλουμε δύσκολα στην Ystads, αλλά και να τη διαβάσουμε όλο και καλύτερα στην πορεία του αγώνα, να δούμε τι μπορούμε να πάρουμε περισσότερο από αυτό το παιχνίδι“.

Με βάση την επίσημη στατιστική του Συλλόγου, ο αυριανός ευρωπαϊκός Τελικός θα είναι ο 53ος ευρωπαϊκός αγώνας για την ομάδα Χάντμπολ της ΑΕΚ. Η ΑΕΚ σε 52 αγώνες μετρά 26 νίκες, δηλαδή ένα ποσοστό της τάξης του 50%, αποδεικνύοντας και με αυτόν τον τρόπο την δυναμική της και διεθνώς, 4 ισοπαλίες και 22 ήττες. Όσον αφορά τους εντός έδρας αγώνες, σε 28 παιχνίδια ως γηπεδούχος, η “Ένωση” έχει κατακτήσει τη νίκη 20 φορές, ενώ έχει 1 ισοπαλία και μόλις 5 ήττες. Τέλος, στα γκολ, η ΑΕΚ έχει σημειώσει στην Ευρώπη 1457 τέρματα (865 εντός έδρας) και έχει δεχθεί 1360 (696 εντός έδρας).
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.