Header Ads


«Τρέλα» στο ξενοδοχείο για τους παίκτες της ΑΕΚ! (vid)

«Τρέλα» στο ξενοδοχείο για τους παίκτες της ΑΕΚ! (vid)


Οπαδοί της ΑΕΚ συγκεντρώθηκαν έξω από το ξενοδοχείο που κατέλυσε η αποστολή της ομάδας χάντμπολ της Ένωσης στη Χαλκίδα και επιφύλαξαν εντυπωσιακή υποδοχή στους παίκτες πριν το ματς με την Ίσταντς (30/5, 21:00) για το τρόπαιο του EHF Cup. 

Ραντεβού με την ιστορία έχει το βράδυ της Κυριακής (30/5, 21:00, CosmoteSport 9) η ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ στην Χαλκίδα. Απέναντι στην Ισταντς, χρειάζεται στα 60 λεπτά του αγώνα να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα ή να ηττηθεί έως και 3 γκολ διαφορά, προκειμένου να κατακτήσει τον πρώτο της ευρωπαϊκό τίτλο, αυτόν του EHF Cup.

Οπαδοί της Ένωσης συγκεντρώθηκαν λίγες ώρες πριν από την έναρξη της σπουδαίας αναμέτρησης έξω από το ξενοδοχείο που κατέλυσε η αποστολή της ομάδας και επιφύλαξαν εντυπωσιακή ατμόσφαιρα στους παίκτες και το τεχνικό επιτελείο των Κιτρινόμαυρων.

Η Ενωση έκανε ένα εξαιρετικό ματς προχθές στην Κάνηθο της Χαλκίδας και πήρε τη νίκη με 30-26, παρά τις σημαντικές απουσίες που είχε. Ένα αποτέλεσμα που της δίνει… κάβα για να πανηγυρίσει έναν ευρωπαϊκό τίτλο, που θα είναι ο δεύτερος για ελληνική ομάδα μετά τον Διομήδη το 2012.

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.