Header Ads


Πόλο Ανδρών: Team manager ο Κωνσταντίνος Δάνδολος!

Πόλο Ανδρών: Team manager ο Κωνσταντίνος Δάνδολος!


Ο προπονητής που οδήγησε και καθιέρωσε την ΑΕΚ στην Α1 αλλάζει ρόλο αλλά παραμένει στην ομάδα και την οικογένεια!

Με ανακοίνωσή του, την οποία δημοσιεύει το pisina.net  ο Κωνσταντινος παραιτείται από τη θέση του προπονητή και αναλαμβάνει το ρόλο του team manager στο τμήμα.  Ο Κωνσταντίνος, διεθνής με την Εθνική ανδρών ως αθλητής και με συμμετοχή σε παγκόσμιο πρωτάθλημα, ανέλαβε την ΑΕΚ όταν συστήθηκε στην Γ εθνική, κέρδισε πρωτάθλημα στην Γ και την Β εθνική και ανέβηκε όλες τις κατηγορίες διαδοχικά φτάνοντας την ομάδα μέχρι την Α1. Είναι η δεύτερη φορά που έχει κάνει αυτό το εγχείρημα, αφού είχε προηγηθεί η παρουσία του, με ίδιο τρόπο, στον Απόλλωνα Σμύρνης τον οποίο και πάλι είχε πάρει από την Γ εθνική, ως νεοσύστατο σωματείο και τον οδήγησε μέχρι την Α2 κατηγορία, κατακτώντας πρωτάθλημα, τόσο στην Γ και στην Β εθνική και μετά ως τεχνικός μάνατζερ μέχρι και την Α1. 

Η ανακοίνωση του Κωνσταντίνου Δάνδολου έχει ως εξής: 

«Όταν ανέλαβα την ΑΕΚ στην Γ Εθνική το έκανα γιατί  είναι το μεγαλύτερο σωματείο στην Ελλάδα κατά την άποψή μου, και ευελπιστούσα ότι θα μου χαρίσει κάποιες έντονες στιγμές. Έχοντας την ΑΕΚ ως την ομάδα της καρδιάς μου από μικρός ήθελα να φτάσω την ομάδα αυτή σε ένα υψηλότερο επίπεδο, αντάξιο του ειδικού βάρους του ονόματός της. 

Τέσσερα χρόνια μετά αισθάνομαι πολύ γεμάτος από τέτοιες έντονες στιγμές. Η ομάδα κέρδισε δύο πρωταθλήματα στις μικρότερες κατηγορίες, είχε τρεις διαδοχικές ανόδους και με αποκορυφωση την παρθενική συμμετοχή στα σαλόνια της Α1 δεν περιορίστηκε στην συμμετοχή, αλλά κατάφερε και την είσοδο στην πρώτη 8αδα ξεπερνώντας σωματεία με τεράστια ιστορία στον χώρο, όπως η Χίος, τα Χανιά, η Γλυφάδα και ο Εθνικός. 

Επίσης είναι σε εξέλιξη και το κύπελλο Ελλάδας στο οποίο μετέχουμε ως μία από τις οκτώ πρώτες ομάδες του πρωταθλήματος.

Ωντας γεμάτος απο τέτοιες ωραίες στιγμες, αποφάσισα να παραιτηθώ από το πόστο του προπονητή, λόγω των επαγγελματικών υποχρεώσεών μου, αξιολογώντας ότι την έφτασα μερικά σκαλοπάτια παραπάνω, προσθέτοντας κάθε χρόνο τα συστατικά που χρειάζεται το κάθε επίπεδο και η κάθε κατηγορία.

Έφτασε δηλαδή η στιγμή να θυσιάσω το μεράκι μου για το συμφέρον της ομαδας, πιστεύοντας παράλληλα ότι με την κίνηση αυτή η ομάδα μας θα ανέβει ακόμα περισσότερα σκαλοπάτια και θα λειτουργήσει σε ακόμα πιο επαγγελματικό επίπεδο. 

Θεωρώ ότι η ΑΕΚ στον χώρο της πισίνας έχει να δώσει ακόμα πάρα πολλά στους φίλους της και στο άθλημα. Θα συνεχίσω να υπηρετώ την ομάδα αλλά από αλλο πόστο, αυτο του team manager μιας και οι άνθρωποι που έφτιαξαν απο το μηδέν αυτή την ομάδα τυγχάνει να είναι παιδικοί μου φίλοι. Ευχαριστώ όλους όσοι βοήθησαν την ΑΕΚ να γεννηθεί σαν ομάδα πόλο και να περπατήσει τα πρώτα της βήματα, και κυρίως ευχαριστώ τους αθλητές με τους οποίους συνεργάστηκα». 
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.