Header Ads


Survivor: Άγριο σκηνικό στην παραλία - Απειλές του Ατζούν για πρόστιμο και επίθεση της Καρολίνας!

Survivor: Άγριο σκηνικό στην παραλία - Απειλές του Ατζούν για πρόστιμο και επίθεση της Καρολίνας!


«Πρόσεξε γιατί θα έχουμε πρόβλημα» - «Τα έκανες όλα πουτ@@@ και μιλάς κιόλας;»
Ο Τούρκος παραγωγός μπορεί να πρόσφερε ένα μεγάλο δώρο στους νικητές της τελευταίας δοκιμασίας, καθώς απόλαυσαν ένα υπέροχο ταξίδι με λίαρ τζετ στο Μαϊάμι. Η κόκκινη ομάδα κέρδισε το αγώνισμα, αλλά μέχρι να πάνε στο Μαϊάμι, προηγήθηκαν αρκετά σκηνικά, που έχρηζαν συζήτησης.

Κεντρικό πρόσωπο, μεταξύ άλλων, ήταν και η Καρολίνα Καλύβα. Η παίκτρια της μπλε ομάδας και αρχηγός της για αυτή την εβδομάδα τα έβαλε με τον Ατζούν, όταν πρότεινε λόγω της κατάστασης του Τριαντάφυλλου, να γίνει το αγώνισμα ατομικό, με την ίδια να αντιδρά και να τονίζει, ότι το θέλει ομαδικό, ενώ λίγο αργότερα, όταν ο τραγουδιστής τραυματίστηκε, έγινε έξαλλη, καθώς άπαντες γνωρίζουν πια τη στρατηγική του.

Και μπορεί η απόφαση του Ατζούν για χαμένο πόντο της κόκκινης ομάδας σε κάθε απόφαση του «Ντάφυ» να μην αγωνιστεί, να μετρίασε εκείνη τη στιγμή λίγο την κατάσταση, αλλά τελικά τα νεύρα δεν έπαυσαν να υπάρχουν. Η Καρολίνα συνέχισε να ωρύεται, μάλιστα, μετά το αγώνισμα, προκαλώντας αντιδράσεις μέχρι και στην ίδια της την ομάδα.

Survivor spoiler: Η επίσκεψη του Ατζούν στην παραλία και ο καβγάς με την Καρολίνα

Η κατάσταση ήταν τόσο «εύφλεκτη», που ο ίδιος ο Ατζούν πήγε στην παραλία, ώστε να προειδοποιήσει την Καρολίνα. «Αν ξαναδώ τέτοια συμπεριφορά από την πλευρά σου, θα έχουμε σοβαρό πρόβλημα», της είπε απειλώντας μέχρι και για πρόστιμο, όπως συνέβη και στην περίπτωση του Ηλία Μπόγδανου.

«Έκανες πουτ@@@ το παιχνίδι και μας τη λες και από πάνω;», του απάντησε η Καρολίνα, η οποία ήταν ακόμη έξαλλη με τον τρόπο, που ο Ατζούν επιχειρούσε να προστατεύσει τον Τριαντάφυλλο. Τον θεώρησε, δε, υπεύθυνο για την ήττα της ομάδας της και του τόνισε, ότι «δε με νοιάζει που εσύ είσαι ο παραγωγός, όταν κάνεις λάθη εγώ θα τα λέω».
 
Το περιστατικό έλαβε εκεί τέλος, καθώς ο Ατζούν δε θέλησε να δώσει συνέχεια, με τις απειλές να μένουν σε αυτό το επίπεδο, ώστε να ηρεμήσει η κατάσταση.

Ο Τούρκος παραγωγός, πάντως, πέραν και της υπόθεσης του Τριαντάφυλλου, μοιάζει γενικά να χάνει τον έλεγχο με τους παίκτες.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.