Header Ads


Survivor: Επιστρέφει ο Αλέξης Παππάς;

Survivor: Επιστρέφει ο Αλέξης Παππάς;


Ποια η αλήθεια για ενδεχόμενη επιστροφή του ηθοποιού στο ριάλιτι επιβίωσης!
Από τη μέρα που ο Τζέιμς Καφετζής ανακοίνωσε την οικειοθελή αποχώρησή του από το Survivor, οι εξελίξεις είναι ραγδαίες.

Η απόφαση του Ατζούν Ιλιτζαλί να δώσει παράταση «με το έτσι θέλω» στο ριάλιτι επιβίωσης, έχει προκαλέσει αντιδράσεις εντός και εκτός παιχνιδιού. Ο Νίκος Μπάρτζης που αντιμετωπίζει και τραυματισμοί, σκέφτεται έντονα να αποχωρήσει, ενώ και χθες ακούσαμε τον Τριαντάφυλλο να ζητάει να βγει εκτός παιχνιδιού.

Βέβαια ο τραγουδιστής ανέφερε πως το ζητάει για αγωνιστικούς λόγους, όμως σίγουρα δεν είναι -μόνο- αυτό.

Ο προγραμματισμός όλων των παικτών και ειδικά εκείνων που έχουν επαγγελματικές υποχρεώσεις όπως ο τραγουδιστής, πάει πίσω και έτσι κανείς δεν ξέρει ακόμα τι θα δούμε τις επόμενες μέρες, ακόμα και ώρες, στο παιχνίδι.

Το μόνο σίγουρο είναι πως δεν θα δούμε τον Αλέξη Παππά! Μετά την οικειοθελή αποχώρηση του «πρίγκιπα» από το Survivor, υπάρχει έντονη φημολογία ότι στο ριάλιτι επιβίωσης θα επιστρέψει ο Αλέξης Παππάς.

Το πρωί της Πέμπτης (13/5) η Σταματίνα Τσιμτσιλή αναφέρθηκε στο γεγονός και διέψευσε τις φήμες περί επιστροφής του γνωστού ηθοποιού στο Survivor.

«Κυκλοφορεί από χθες μια φήμη που θέλει τον Αλέξη Παππά να επιστρέφει στο Survivor λόγω της οικειοθελούς αποχώρησης του Τζέιμς Καφετζής. Δεν ισχύει αυτό, ο Δημήτρης Βραχάμης που τον ξέρει και επικοινώνησε μαζί του μας είπε ότι δεν ισχύει κάτι τέτοιο και ότι του το διέψευσε κατηγορηματικά.», είπε χαρακτηριστικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.