Header Ads


Survivor 4: Ξέχασε την Μαριαλένα ο Λιβάνης!

Survivor 4: Ξέχασε την Μαριαλένα ο Λιβάνης!


Δεν δίνει σημασία στα δημοσιεύματα και τα «καρφιά» των εκπομπών!
Ο Γιώργος Λιβάνης μπορεί να βρίσκεται στο κέντρο του ενδιαφέροντος λόγω της σχέσης του με την Μαριαλένα Ρουμελιώτη, όμως δεν φαίνεται να σκοτίζεται.

Όσον αφορά τώρα τον Γιώργο Λιβάνη που ασχολούνται τα ΜΜΕ μαζί του, λόγω της σχέσης που έχει με την Μαριαλένα Ρουμελιώτη, δεν φαίνεται να ασχολείται και ιδιαίτερα. Η στάση που κρατάει η Μαριαλένα απέναντι στον Σάκη μέσα στο Survivor 4 έχει κάνει να ξεσπάσουν φήμες πως το πρώην ζευγάρι τα έχει ξαναβρεί, ή αν δεν έχει υπάρξει επανασύνδεση, τότε σίγουρα μπορεί να γίνει εκτός παιχνιδιού.

Τα "καρφιά" λοιπόν των πάνελ είναι πολλά με παρουσιαστές να κάνουν λόγο για... κέρατο της Μαριαλένας στον Γιώργο Λιβάνη. Παρά το γεγονός πως από τότε που μπήκε στο παιχνίδι ο Σάκης Κατσούλης, όλοι ασχολούνται με την σχέση του με την Μαριαλένα, αν επανασυνδέθηκαν και πως αντιδράει ο Λιβάνης σε όλα αυτά, ο ίδιος δεν φαίνεται να σκοτίζεται ιδιαίτερα.

Η φωτογραφία του Λιβάνη από τις διακοπές του σε νησί

Φροντίζει να περνάει καλά, χωρίς να παίρνει θέση και τηρεί σιγή ισχύος. Μάλιστα βρίσκεται σε ένα νησί και περνάει όμορφα τον ελεύθερο του χρόνο. Κιόλας πόσταρε και μία φώτο του, από την τοποθεσία στην οποία βρίσκεται όντας χωρίς πουκάμισο και να απολαμβάνει τη θάλασα. Έτσι έδωσε την ευκαιρία στις θαυμάστριες του, να στείλουν πολλά σχόλια για την εμφάνιση του αυτή. Την ίδια ώρα πολλά άτομα που βρίσκονται κοντά στον Σάκη και την Μαριαλένα δίνουν συνεντεύξεις.


Survivor spoiler: Ποια Μαριαλένα; Φουντώνουν οι φήμες για νέα σχέση του Γιώργου Λιβάνη!

Μετά την είδηση πως προκλήθηκε κομφούζιο σε μαγαζί που βγήκε να διασκεδάσει ο Γιώργος Λιβάνης με τους φίλους του - δείτε εδώ πλάνα - έρχεται στο φως μια νέα αποκάλυψη (;) για εκείνον από έναν πολύ κοντινό του άνθρωπό.

Για την ακρίβεια ο Μάριος Ψιμόπουλος, φίλος και συνεργάτης του Γιώργου Λιβάνη, το πρωί της Δευτέρας μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Ευτυχείτε και μάλλον καταλάθος με μια του ατάκα φούντωσε περισσότερο τις φήμες που είχε ξεκινήσει... 

ΠΗΓΗ

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.