Header Ads


Survivor 4: Ποια Μαριαλένα; Με αυτήν έχει σχέση ο Λιβάνης!

Survivor 4: Ποια Μαριαλένα; Με αυτήν έχει σχέση ο Λιβάνης!


Σιγά μην περίμενε...
Μπορεί να έχουν ακουστεί πολλά για τη σχέση του Γιώργου Λιβάνη και της Μαριαλένας Ρουμελιώτη, όπως και το πώς έχει επηρεαστεί στο Survivor με την ύπαρξη του Σάκη Κατσούλη, αλλά φαίνεται πως για τον τραγουδιστή υπάρχει πια άλλη.

Ένας φίλος του Σάκη αναφέρθηκε στο θέμα, καθώς και στο πώς γνωρίζει τους συμμετέχοντες στο... ερωτικό τρίγωνο, με τον Γιώργο Λιανό ακόμη να έχει πετάξει την «μπηχτή» του.

Survivor 4: «Φουντώνουν» οι φήμες για σχέση του Λιβάνη

«Ο Σάκης είναι συμπαθέστατος. Η Μαριαλένα όταν ήταν πιτσιρίκα δούλευε στο μαγαζί μου και ο Σάκης ήταν τερματοφύλακας, δεν είχε ακόμα επαφή με τα υπόλοιπα. Τον Σάκη τον γνωρίζω 2-3 χρόνια κι έχω να πω ότι μυρίζει επανασύνδεση. Κανένας δεν ξέρει με βεβαιότητα τι γίνεται εκεί μέσα. Ο Σάκης φαίνεται ότι είναι ενθουσιασμένος», είπε μεταξύ άλλων ενώ αναφέρθηκε και στον Γιώργο Λιβάνη...

«Είναι φίλος μου. Αυτή την περίοδο τρέχει πάρα πολύ με τα επαγγελματικά του και είναι πάρα πολύ καλά», ενώ όταν τον ρώτησε ο Γιώργος Λιάγκας αν έχει προχωρήσει την ζωή του η αντίδραση του είπε... πολλά.

Survivor - Λάβρος ο Μικρούτσικος για Λιβάνη: "Κέρατα θα έτρωγε..."
Εννοείται πως πρώτο θέμα συζήτησης στις πρωινές εκπομπές ήταν το χθεσινό επεισόδιο του Survivor! Μετά το άκυρο που έφαγε η Μαριαλένα Ρουμελιώτη στο έπαθλο επικοινωνίας από τον Γιώργο Λιβάνη ήταν αδύνατον να μην σχολιαστεί στην εκπομπή Ευτυχείτε που... έχει εντρυφήσει φέτος πάνω στο ριάλιτι.
 
O Γιώργος Λιβάνης εχθές διασκέδαζε με φίλους του σε γνωστό μαγαζί στο Μικρολίμανο και στην συνέχεια... χάθηκαν τα βήματά του.

Στην εκπομπή Ευτυχείτε, λοιπόν, προβλήθηκαν τα συγκεκριμένα στιγμιότυπα με τον Ανδρέα Μικρούτσικο να χαρίζει ατάκα - φωτιά!

Ο σχολιασμός του Μικρούτσικου για το χθεσινό επεισόδιο του Survivor

«Ήταν φαγωμένος, γιατί να πάει να δει στην τηλεόραση; Να φάει κι από εκεί; Κέρατα θα έτρωγε κι εκεί» είπε με την Κατερίνα Καινούργιου να «μαλακώνει» το «χτύπημα» και να λέει «Δεν έφαγε κέρατο, έβγαιναν έναν μήνα, μπορεί να μην ήταν και τίποτα ιδιαίτερο».


Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.