Header Ads


SNIK – Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Οριστικός χωρισμός! (Pic)

SNIK – Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Οριστικός χωρισμός! (Pic)


Η φωτογραφία που πυροδότησε τις φήμες.
Ο χωρισμός του SNIK με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου ψιθυρίζεται εδώ και αρκετές εβδομάδες, με τους δυο τους να μην έχουν προς το παρόν επιβεβαιώσει το παραμικρό.

Πρόσφατα, μάλιστα, ο τράπερ έσβησε από τα social media του όλες του τις κοινές φωτογραφίες με την Ηλιάνα, προδίδοντας πως οι φήμες έχουν βάση και πως ο χωρισμός τους είναι οριστικός.

Όπως όλα δείχνουν, μάλιστα, ο ίδιος έχει ήδη προχωρήσει στην προσωπική του ζωή και μάλιστα δε φαίνεται να πολυενδιαφέρεται να το κρύψει. Πρόσφατα βρέθηκε στο γήπεδο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» για να εορτάσει τη φιέστα της κατάκτησης του πρωταθλήματος από τον Ολυμπιακό με γνωστή περσόνα στο πλευρό του.

Μαζί του στις VIP θέσεις του άδειου γηπέδου, βρέθηκε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, η οποία μέχρι πριν από λίγες ημέρες άναβε «φωτιές» στο ανδρικό κοινό μέσα από τη «Φάρμα» του ΑΝΤ1.

Η ξανθιά παίκτρια ριάλιτι έβγαλε μία σέλφι με τον SNIK να ποζάρει δίπλα της, με τους δυο τους να απολαμβάνουν τη σαμπάνια τους και τα σχόλια για το αν είναι ήδη ζευγάρι ή μόλις ξεκινούν κάτι νέο να δίνουν και να παίρνουν.

Άραγε η Ηλιάνα τι έχει να πει για όλα αυτά;

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.