Header Ads


Mondo: «Προφορική συμφωνία Κρίστιτσιτς με Ερυθρό Αστέρα!»

Mondo: «Προφορική συμφωνία Κρίστιτσιτς με Ερυθρό Αστέρα!»


Προ των πυλών του Ερυθρού Αστέρα ο Νέναντ Κρίστιτσιτς - Ποια είναι η θέση της ΑΕΚ για να πει το «ναι»!

Πιο συγκεκριμένα, το δημοσίευμα της ιστοσελίδας «Μondo» αναφέρεται και στα θέλω της ΑΕΚ, που για να αφήσει τον Κρίστιτσιτς να πάρει μεταγραφή στον Αστέρα θα ζητήσει ανταλλάγματα.

Αναλυτικά το δημοσίευμα αναφέρει:

«Ο Ερυθρός Αστέρας μπαίνει φιλόδοξα στην μεταγραφική περίοδο με στόχους τους Κολάροφ, Πρίγιοβιτς και Ντράγκοβιτς αλλά δεν μένει εκεί.

Ο Ερυθρός Αστέρας προσπαθεί να φέρει έναν αγαπημένο της εξέδρας, τον Νέναντ Κρίστιτσιτς.

Ο έμπειρος μέσος έχει καταλήξει σε προφορική συμφωνία με τον Ερυθρό Αστέρα αλλά η ομάδα του, ΑΕΚ, καθυστερεί τις εξελίξεις. Ο Κρίστιτσιτς είναι δυσαρεστημένος στην Αθήνα και θέλει να αποχωρήσει από τον σύλλογο έναν χρόνο πριν τη λήξη του συμβολαίου του, ζητώντας να αποχωρήσει ως ελεύθερος, αλλά η ομάδα του θέλει να αποζημιωθεί.

Ο Ερυθρός Αστέρας δεν έχει πολλά χρήματα διαθέσιμα, οπότε ελπίζουν ότι ο Κρίτσιτσιτς θα πείσει την ΑΕΚ να τον αφήσει ελεύθερο.

Ο Κρίστιτσιτς είναι διατεθειμένος να επιστρέψει στον Ερυθρό Αστέρα του Ντέγιαν Στάνκοβιτς και να συμβάλει στον δρόμο προς το Champions League. Ο Σέρβος είχε αποχωρήσει για την ΑΕΚ τον χειμώνα της σεζόν 2018-2019 εξαιτίας κάποιων διαφωνιών με τον Ερυθρό Αστέρα, οι οποίες έχουν πλέον επιλυθεί».
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.