Header Ads


L'Equipe: Στην ενδεκάδα της αγωνιστικής ο Ντα Σίλβα! (pic)

L'Equipe: Στην ενδεκάδα της αγωνιστικής ο Ντα Σίλβα! (pic)


Ο Νταμιάν Ντα Σίλβα... έβγαλε μάτια κόντρα στην Παρί Σεν Ζερμέν και η ΑΕΚ θέλει άμεσα να τον κάνει δικό της - Τι συμβόλαιο προσφέρει η ΑΕΚ στον Ντα Σίλβα!
Από τους κορυφαίους της Ρεν στην χθεσινή σπουδαία ισοπαλία με 1-1 απέναντι στην Παρί Σεν Ζερμέν ήταν ο Νταμιάν Ντα Σίλβα.
 
Ο Νο1 μεταγραφικός στόχος της ΑΕΚ για την άμυνα, έκανε τρομερό ματς απέναντι σε μία από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη, η οποία μάλιστα διαθέτει επίθεση… φωτιά. Χθες αγωνίστηκαν στην επίθεση οι Νεϊμάρ, Ντι Μαρία και Κεν, με τον Νταμιάν Ντα Σίλβα να τα πηγαίνει εξαιρετικά απέναντι τους.

Ο έμπειρος Γάλλος κεντρικός αμυντικός ενθουσίασε τους ανθρώπους της ΑΕΚ με τις ικανότητες του, καθώς ήταν εξαιρετικός με την μπάλα στα πόδια, ενώ και τα μαρκαρίσματα του ήταν άμεσα, δυνατά και άκρως αποτελεσματικά. Κάτι που λείπει πολύ από την Ενωση φέτος.

Χαρακτηριστικό της καλής του εμφάνισης είναι ότι η L’ Equipe τον συμπεριέλαβε στην κορυφαία ενδεκάδα της αγωνιστικής βαθμολογώντας τον με 7 στα 10.

Ο Ντα Σίλβα απέναντι σε επιθετικούς όπως ο Νεϊμάρ κατάφερε να τελειώσει το παιχνίδι χωρίς ούτε ένα φάουλ (!), ενώ είχε και δύο κλεψίματα και 8 επιτυχημένα μαρκαρίσματα.


Η ΑΕΚ προσφέρει 3ετές - Θέλει να κλείσει άμεσα το deal

H ΑΕΚ έχει κάνει πρόταση για τριετές συμβόλαιο, το οποίο βρίσκεται κοντά στα θέλω του κεντρικού αμυντικού της Ρεν.

Ο Δικέφαλος εξασφάλισε επίσης την συμμετοχή στην Ευρώπη, μετά και τη χθεσινή νίκη επί του Παναθηναϊκού, και θέλει πλέον να κλείσει άμεσα το deal με τον Ντα Σίλβα. Τον ηγέτη που… τσέκαρε για την επόμενη σεζόν.

Επίσης, πριν από το ντέρμπι με τους «πρασίνους» πως η ΑΕΚ έχει δώσει λίγες ημέρες διορία στον Γάλλο κεντρικό αμυντικό για να απαντήσει και μετά τις πρόσφατες εξελίξεις θέλει να κλείσει άμεσα το deal.

Ατού της ΑΕΚ είναι ότι προσφέρει κλειστό τριετές συμβόλαιο με καλές αποδοχές σε έναν παίκτη 33 ετών, κάτι που οι ανταγωνιστές για την υπογραφή του δεν θα δώσουν εύκολα. Η ΑΕΚ έχει και άλλες λύσεις στόπερ στα υπόψη, όπως του Λισάντρο Λόπες που θέλει να αποχωρήσει από την Μπόκα Τζούνιορς, αλλά o 31χρονος Αργεντινός έχει συμβόλαιο μέχρι το 2023 και το κόστος μιας τέτοιας κίνησης είναι ιδιαίτερα υψηλό.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.