Header Ads


Στη Σαλαμίνα με στόχο το Final Four

Στη Σαλαμίνα με στόχο το Final Four


Στη Σαλαμίνα ταξιδεύει η ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ, όπου φιλοξενείται αύριο (15/05, 18:00) από την τοπική ομάδα στα πλαίσια του 2ου Γύρου του Κυπέλλου Ελλάδος. 
Οι Πρωταθλητές Ελλάδος, μετά την αναβολή του 1ου Τελικού του EHF European Cup, στρέφουν την προσοχή τους στην πρόκριση στο Final Four της διοργάνωσης.

Το Final Four θα διεξαχθεί το διήμερο 22-23/05 στο ΔΑΚ Λευκόβρυσης Κοζάνης, με την ΑΕΚ, σε περίπτωση φυσικά πρόκρισης, να αντιμετωπίζει τον νικητή του ζευγαριού Διομήδης Άργους – Ιωνικός ΝΦ.

Η αποστολή του “Δικεφάλου” θα γίνει γνωστή αύριο το πρωί.

O Χρήστος Κεδέρης δήλωσε στο aek.gr: “Το Κύπελλο είναι ένας θεσμός που πέρσι τον χάσαμε λόγω της πανδημίας. Το μυαλό μας έως τώρα ήταν στους Τελικούς με την Ystads IF και καλούμαστε να αλλάξουμε το μυαλό μας και να αγωνιστούμε σε μία έδρα όπως αυτή της Σαλαμίνας. Σεβόμαστε κάθε αντίπαλο και το δείχνουμε στο παιχνίδι μας. Στοχεύουμε στο Final Four του επόμενου Σαββατοκύριακου. Θέλουμε να φανούμε σοβαροί και να φτάσουμε στη νίκη, χωρίς τραυματισμούς. Είμαστε μια οικογένεια και θα αγωνιστούμε και για τους τραυματίες της ομάδας μας. Τον Ugalde και τον Moya. Εύχομαι ταχεία ανάρρωση και άμεση επιστροφή στα γήπεδα”.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.