Header Ads


Το νέο τεχνικό τιμ της ΑΕΚ στην εποχή Μιλόγεβιτς!

Το νέο τεχνικό τιμ της ΑΕΚ στην εποχή Μιλόγεβιτς!


Ποιους φέρνει στην ΑΕΚ ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς - Ποιοι παραμένουν από το τιμ του Μανόλο Χιμένεθ στην Ένωση!
Ερχόμενος στην ΑΕΚ σαφώς και ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς θα φέρει μαζί του τους δικούς ανθρώπους. Το δικό του επιτελείο. 

Στην ΑΕΚ θα βρει και θα ενσωματωθούν στην τεχνική ομάδα του τόσο τον Νίκο Παναγιωτάρα, όσο και τον Χρυσόστομο Μιχαηλίδη. Αμφότεροι θα παραμείνουν στο τεχνικό τιμ, όπως ήταν και επί Καρέρα και επί Χιμένεθ.

Οσον αφορά τώρα το τιμ του Μιλόγεβιτς. Υπάρχουν τέσσερις άνθρωποι τους οποίους ο 51 ετών τεχνικός εμπιστεύεται.

Βοηθός του θα είναι ο Ντάρκο Τέσοβιτς. Γεννημένος στο Βελιγράδι στις 3 Αυγούστου του 1970, κάτοχο ΟΥΕΦΑ pro, ο Τέσοβιτς ήταν βοηθός του Μιλόγεβιτς και «δεξί του χέρι» στον Πανιώνιο τη σεζόν 2016-18. Μετά ανέλαβε πρώτος προπονητής ο Τέσοβιτς σε τέσσερες διαφορετικές ομάδες από το καλοκαίρι του 2017 έως τον Νοέμβριο του 2018. Με τον Μιλόγεβιτς έσμιξαν πάλι στην Αλ Αχλί και συνεχίζουν.

Μαζί του στην ΑΕΚ ο Μιλόγεβιτς είναι πιθανό να φέρει και δυο γυμναστές, με τον έναν να είναι γυμναστής αποκατάστασης. Πρόκειται για τον Ιβάν Βούσετιτς και τον Μάρκο Στογιάνοβιτς. Ο Βούσετιτς είναι 41 ετών γυμναστής στο επάγγελμα και είναι μαζί με τον Βλάνταν από το 2018. Στον Ερυθρό Αστέρα αντάμωσαν και μαζί του τον πήρε και στην Αλ Αχλί. Μαζί του θα τον πάρει και στην ΑΕΚ. Οσον αφορά τον Στογιάνοβιτς (44 ετών), έχει εργαστεί στην Εθνική Σερβίας για 1,5 χρόνο, κατόπιν στην Παρτιζάν (από τον Μάρτη του 2019 έως τον Φλεβάρη του 2020), ενώ στη συνέχεια ακολούθησε τον Μιλόγεβιτς στην Αλ Αχλί.

Επιπλέον, στο τιμ του Μιλόγεβιτς υπάρχε και ο 33 χρονος Νεμάνια Μίλιντσιτς. Πρόκειται για αναλυτή αγώνων και έχει δουλέψει από τον Ιούλιο του 2017 έως τον Ιούνιο του 2018 στην Εθνική Σερβίας για να πάει στη συνέχεια κοντά στον Μιλόγεβιτς. Τον συνάντησε στον Ερυθρό Αστέρα τον Ιούλιο του 2018, έμεινε κοντά του σε όλη του τη θητεία εκεί και επίσης τον ακολούθησε στην Αλ Αχλί.

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.