Header Ads


«Το σκέφτεται για ΑΕΚ ο Ρεμπρόφ!»

«Το σκέφτεται για ΑΕΚ ο Ρεμπρόφ!»


Μπορεί η περίπτωση του Σεργκέι Ρεμπρόφ να μην είναι εύκολη για την ΑΕΚ, ωστόσο σύμφωνα με ουκρανικά δημοσιεύματα ο 46χρονος προπονητής φέρεται να εξετάζει την πρόταση της «Ένωσης».
Τσακίρης για Ρεμπρόφ και Μιλόγεβιτς.

Όλα ανοιχτά παραμένουν σχετικά με θέμα Σεργκέι Ρεμπρόφ στην ΑΕΚ,αφού ουκρανικά δημοσιεύματα υποστηρίζουν ότι ο 46χρονος προπονητής δεν έχει αποφασίσει τον επόμενο σταθμό της καριέρας και φέρεται να εξετάζει την πρόταση της ΑΕΚ.

Επίσης τονίζουν, ότι αρκετές ομάδες παραμένουν στο κόλπο πιθανής συνεργασίας μαζί του, με τις Φενέρμπαχτσε, Αλ Αΐν και εθνική Ουκρανίας να είναι κάποιες από αυτές.
 
«Ο Σεργκέι Ρέμπροφ εξετάζει σοβαρά την πρόταση της ΑΕΚ για να συνεχίσει την προπονητική του καριέρα. Η ΑΕΚ είναι μία από τις επιλογές του Σεργκέι Ρέμπροφ, αλλά σε καμία περίπτωση δεν αποτελεί προτεραιότητα. Η ουκρανική εθνική ομάδα μπορεί να γίνει εναλλακτική λύση. Μετά το τέλος του EURO, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα ο Σεβτσένκο να αποχωρήσει για πάγκο συλλόγου και σε αυτήν την περίπτωση, ο Ρεμπρόφ μπορεί να γίνει ο διάδοχος του πρώην συμπαίκτη του στην Ντιναμό Κιέβου», αναφέρει χαρακτηριστικά η ιστοσελίδα «footboom».
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.