Header Ads


«Ο Ρεμπρόφ υπογράφει στην ΑΕΚ με συμβόλαιο ενός εκατομμυρίου ευρώ!»

«Ο Ρεμπρόφ υπογράφει στην ΑΕΚ με συμβόλαιο ενός εκατομμυρίου ευρώ!»


Στην Αθήνα για να υπογράψει με την ΑΕΚ συμβόλαιο ύψους ενός εκατομμυρίου, αναμένεται ο Σεργκέι Ρεμπρόφ, σύμφωνα με τουρκικό δημοσίευμα.
Πριν από μερικές ημέρες στην Ουγγαρία είχαν αναφέρει ότι ο Σεργκέι Ρεμπρόφ αναμένεται το προσεχές διάστημα να ταξιδέψει στην Αθήνα, προκειμένου να διαπραγματευτεί με την ΑΕΚ.

Νέο δημοσίευμα, αυτή τη φορά από την Τουρκία, τονίζει πως ο Ουκρανός τεχνικός έχει αποδεχθεί την πρόταση της Ένωσης, και σύντομα αναμένεται να κάτσει στον πάγκο της Ένωσης.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα «SporX», ο Ρεμπρόφ θα φτάσει στην χώρα μας για να υπογράψει το συμβόλαιο του, το οποίο θα φτάνει το ένα εκατομμύριο ευρώ τον χρόνο!

Ενα ποσό το οποίο είναι σχεδόν διπλάσιο από εκείνο που έπαιρνε από την Φερεντσβάρος, καθώς η ομάδα της Ουγγαρίας του έδινε περίπου 550.000 τον χρόνο.

Υπενθυμίζεται ότι ο πρόεδρος της ουγγρικής ομάδας την προηγούμενη εβδομάδα, αποκάλυψε πως ο 46χρονος προπονητής τεχνικός δεν θα συνεχίσει στον πάγκο της και έτσι η Ενωση προσπαθεί τη δύσκολη περίπτωσή του.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.