Header Ads


Ο Καρντόζο απολύθηκε πριν ρίξει τη Ρίο Άβε!

Ο Καρντόζο απολύθηκε πριν ρίξει τη Ρίο Άβε!


Ο Μιγκέλ Καρντόζο αποτελεί παρελθόν για τη Ρίο Άβε ύστερα από το πρώτο μπαράζ για την παραμονή της στην Primeira Liga, όπου υπέστη βαριά ήττα απ' την Αρόουκα.
Ο Μιγκέλ Καρντόζο απολύθηκε από τη Ρίο Άβε την Πέμπτη, μία ημέρα μετά τη βαριά ήττα για τα μπαράζ παραμονής στην Primeira Liga.

Η ομάδα του πρώην τεχνικού της ΑΕΚ έχασε 0-3 στην έδρα της Αρόουκα, η οποία προβάλλει πλέον ως το απόλυτο φαβορί για την επιστροφή στα "μεγάλα σαλόνια".

Ο 48χρονος Πορτογάλος ανέλαβε τα "ηνία" από τον Μάριο Σίλβα, που απολύθηκε στα τέλη Δεκεμβρίου, με την ομάδα στη 13η θέση. Στα 23 παιχνίδια πρωταθλήματος που ακολούθησαν, η Ρίο Άβε σημείωσε μόλις 5 νίκες και τερμάτισε στη 16η θέση, που την έστειλε στα μπαράζ.

Αυτή ήταν η δεύτερη θητεία του Καρντόζο στον πάγκο της Ρίο Άβε, που το 2017 έγινε η "παρθενική" επαγγελματική στέγη του ως πρώτος προπονητής.

Η 5η θέση στην οποία την οδήγησε (η καλύτερη θέση της ομάδας από το 1981-1982) ώθησε τον Πορτογάλο προπονητή στη Ναντ και από εκεί ακολούθησε η Θέλτα και η σύντομη θητεία του στην ΑΕΚ.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.