Header Ads


Η ΑΕΚ «τσεκάρει» Λισάντρο Λόπες!

Η ΑΕΚ «τσεκάρει» Λισάντρο Λόπες!


Το συμβόλαιο με την Μπόκα, οι ετήσιες αποδοχές του και τι ποσό θα χρειαστεί για την μεταγραφή του!
Η Ενωση θέλει να αποκτήσει έναν έμπειρο κεντρικό αμυντικό το καλοκαίρι με τον Νταμιάν Ντα Σίλβα να βρίσκεται στην κορυφή της λίστας.

Παρόλα αυτά οι «κιτρινόμαυροι» εξετάζουν και άλλες περιπτώσεις κεντρικών αμυντικών. Μία απ’ αυτές, σύμφωνα με την «Ωρα», είναι ο Λισάντρο Λόπες που αγωνίζεται στην Μπόκα Τζούνιορς.

Η ΑΕΚ «τσεκάρει» τελευταία τον Αργεντινό στόπερ ο οποίος έχει συμβόλαιο με την Μπόκα Τζούνιορς έως το 2023, το οποίο του αποφέρει ετήσιες αποδοχές ύψους 1 εκατομμυρίου ευρώ.

Ο Λόπες το τελευταίο διάστημα δεν έχει το χρόνο συμμετοχής που θα ήθελε στην Μπόκα και σε συνεργασία με τον μάνατζερ του, Γκουστάβο Γκόνι, εξετάζει την προοπτική της καλοκαιρινής αποχώρησής του.

Παρόλα αυτά η Μπόκα Τζούνιορς δεν πρόκειται σε καμία περίπτωση να τον αφήσει ελεύθερο, καθώς θα θελήσει να βγάλει ένα σημαντικό μέρος από τα χρήματα που ξόδεψε για να τον αγοράσει από την Μπενφίκα (4 εκατομμύρια ευρώ).

Στο τραπέζι θα μπορούσε να πέσει ενδεχομένως και η προοπτική του δανεισμού του συνοδευόμενη από οψιόν αγοράς.

Ποιος είναι ο Λόπες

Ο πολύπειρος αμυντικός διαθέτει βαρύ βιογραφικό, καθώς πέρα από την νυν θητεία του στην ομάδα – θρύλο στη χώρα της Λατινικής Αμερικής και τις 4 συμμετοχές του με την Εθνική Αργεντινής, έχει αγωνιστεί στο παρελθόν σε μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες.

Γεννημένος στις Σεπτεμβρίου 1989, αγωνίζεται από το 2019 στην Μπόκα Τζούνιορς (αρχικά ως δανεικός), η οποία τον αγόρασε  από την Μπενφίκα το καλοκαίρι του 2020 έναντι 4 εκατομμυρίων ευρώ.

Είναι κάτοχος ισπανικούς διαβατηρίου και έχει θητείες σε Ισπανία και Ιταλία.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.