Header Ads


«Υπέγραψε με την ΑΕΚ ο Πλάνιτς!»

«Υπέγραψε με την ΑΕΚ ο Πλάνιτς!»


Οι Σέρβοι αναφέρουν πως η ΑΕΚ έχει έρθει σε συμφωνία με τον 29χρονος κεντρικό αμυντικό της Μακάμπι Χάιφα, Μπόγκνταν Πλάνιτς.
Η ΑΕΚ, μετά την πρόσληψη του Βλάνταν Μιλόγεβιτς έχει ξεκινήσει τον μεταγραφικό της σχεδιασμό και σύμφωνα με τους Σέρβους η πρώτη μεταγραφή που θα κάνει ο 51χρονος τεχνικός στην Ενωση θα είναι αυτή του κεντρικού αμυντικού.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το «tvarenasport», η ΑΕΚ φέρεται να συμφώνησε με τον 29χρονο στόπερ της Μακάμπι Χάιφα, Μπόγκνταν Πλάνιτς, για τον οποίοι οι Σέρβοι είχαν αναφέρει ξανά στο παρελθόν το όνομά του για τους «κιτρινόμαυρους».

Μάλιστα, το εν λόγω δημοσίευμα τονίζει ότι ο Μιλόγεβιτς, εκτός από τον Πλάνιτς, επιθυμεί και την ένταξη του 31χρονου χαφ της Μονπελιέ, Νταμιάν Λε Ταλέκ, με τον οποίο συνεργάστηκε στον Ερυθρό Αστέρα.

Το σχετικό δημοσίευμα αναφέρει:

«Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς ανέλαβε πρόσφατα την τεχνική ηγεσία της ΑΕΚ και πολύ γρήγορα τρέχει τον μεταγραφικό της σχεδιασμό για τη νέα χρονιά. Εκτός από τις διαπραγματεύσεις με τον Νέναντ Κρίστιτσιτς τον οποίο θέλει να διατηρήσει στην Ελλάδα, ο Μιλόγεβιτς θέλει να συνεργαστεί με δύο ακόμα πρώην παίκτες του Ερυθρού Αστέρα.

Αρχικά, οι πληροφορίας ήθελαν τον Νταμιάν Λε Ταλέκ, ένα εκ των κορυφαίων παικτών του Αστέρα την περίοδο Μιλόγεβιτς, να μπορούσε να πάει στην ΑΕΚ, οι τελευταίες πληροφορίες θέλουν τον Μπόγκνταν Πλάνιτς να έχει υπογράψει συμβόλαιο με την ΑΕΚ.

Ο πρώην παίκτης του Ερυθρού Αστέρα, φτάνει στην ΑΕΚ ως ελεύθερος καθώς έλυσε το συμβόλαιό του με τη Μακάμπι Χάιφα. Ο Πλάνιτς έπαιξε 36 ματς με την ομάδα του Ισραήλ και είχε δύο ακόμα χρόνια συμβόλαιο, όμως προτίμησε να πάρει μεταγραφή».

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.