Header Ads


Ρεμπρόφ σε Φερεντσβάρος: «Θα είμαι στην πρώτη προπόνηση»

Ρεμπρόφ σε Φερεντσβάρος: «Θα είμαι στην πρώτη προπόνηση»


Παιχνίδι τακτικής των Ούγγρων με τον Ρεμπρόφ και η ΑΕΚ δεν πρόκειται να περιμένει για πολύ!
Ο Σέρχι Ρεμπρόφ παραμένει, μαζί με τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς, στην πρώτη γραμμή αφετηρίας για τη θέση του προπονητή στην ΑΕΚ.

Ωστόσο, αυτές τις ημέρες υπάρχει στην ουσία ένα παιχνίδι τακτικής ανάμεσα στον Ρεμπρόφ και την Φερεντσβάρος, που καθυστερήσει το φινάλε του Ουκρανού από την ουγγρική ομάδα.

Συγκεκριμένα, ο Ρεμπρόφ, ο οποίος βρίσκεται στην Ουκρανία και το Κίεβο, πήρε στα χέρια του το χαρτί αποδέσμευσής του από την Φερεντσβάρος, όμως με την ομάδα του έχει κάποιες οικονομικές διαφορές, που για τον ίδιο κρίνονται σοβαρές.

Εχει πάρει εγωιστικά το θέμα ο Σέρχι Ρεμπρόφ και σκοπεύει να διεκδικήσει μέχρι τέλους κάποια χρήματα που έχει να λαμβάνει.

Μάλιστα, για να πιέσει τη διοίκηση της Φερεντσβάρος οι πληροφορίες αναφέρουν πως τους έχει πει πως θα είναι στην πρώτη προπόνηση της ομάδας, αν δεν πάρει τα χρήματα που αξιώνει, για να λύσει το συμβόλαιό του, ένα χρόνο πριν την εκπονή του! Αυτό το θέμα όπως είναι λογικό μπορεί να πάρει χρόνο…

Οι πληροφορίες μας αναφέρουν πως ο Ρεμπρόφ έχει ενημερώσει την ΑΕΚ πως δεν θα φύγει από την Φερεντσβάρος αν δεν πάρει ένα μέρος των χρημάτων που θέλει απ' τη διοίκηση των Ούγγρων, με την οποία είναι σε ρήξη!

Η ΑΕΚ σαφώς δεν θα περιμένει για… πάντα τον Ρεμπρόφ, καθώς θέλει μέχρι το τέλος της εβδομάδας να έχει νέο προπονητή.  
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.