Header Ads


Οι πρώτες μεταγραφές Μιλόγεβιτς στην ΑΕΚ

Οι πρώτες μεταγραφές Μιλόγεβιτς στην ΑΕΚ


Ποιοι φεύγουν και ποιοι έρχονται - Θέλει πρώην του ΠΑΟΚ, ποιος Έλληνας «τελειώνει» από την Ένωση!
Ο Σέρβος προπονητής... σήκωσε μανίκια, ξεκινάει και επίσημα δουλειά τις επόμενες ημέρες και ήδη το ρεπορτάζ έχει τα πρώτα ονόματα. Ποιον θέλει να ντύσει στα κιτρινόμαυρα και ποιο κορυφαίο όνομα αποχωρεί;

Μετά από μια καταστροφική σεζόν με μοναδικό κέρδος την εξασφάλιση ευρωπαϊκού εισιτηρίου, η ΑΕΚ προετοιμάζεται για την επόμενη αγωνιστική χρονιά, η οποία θα την βρει με τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς στον πάγκο.

Το γεγονός ότι ο διάδοχος του Μανόλο Χιμένεθ δεν έχει οριστικοποιηθεί για μεγάλο διάστημα, είχε "παγώσει" τα μεταγραφικά σενάρια τον τελευταίο καιρό, καθώς οι άνθρωποι της Ένωσης δεν μπορούσαν να προχωρήσουν σε πολλές προσθήκες δίχως την έγκριση του νέου τεχνικού. Αυτός ήταν και ο κύριος λόγος που τα ονόματα πιθανών στόχων είχαν περιοριστεί στο ρεπορτάζ της ομάδας, χωρίς αυτό να σημαίνει πως οι Κιτρινόμαυροι έμειναν αδρανείς στον εν λόγω τομέα.

Παρά το γεγονός ότι η επικαιρότητα περιστρεφόταν γύρω από το θέμα του προπονητή, ο Δικέφαλος φρόντισε να καπαρώσει από τώρα παίκτες, εκτός του Δημήτρη Γούτα, η μεταγραφή του οποίου είχε δρομολογηθεί εδώ και μήνες. Τρανό παράδειγμα το ότι η απόκτηση του Γεράσιμου Μήτογλου ανακοινώθηκε μόλις λίγες ώρες πριν γίνει γνωστή η οριστική συμφωνία με τον Μιλόγεβιτς.

Το τάιμινγκ της μεταγραφής του Έλληνα στόπερ φανερώνει ότι επίκεινται και νέα μεταγραφικά "χτυπήματα" από τον Δικέφαλο στη συνέχεια. Μάλιστα σχετικά με την Ένωση έχει αναπτυχθεί έντονη φημολογία ότι βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με τον πρώην δεξιό μπακ του ΠΑΟΚ, Στέλιο Κίτσιου!

Εάν επιβεβαιωθούν οι φήμες για τον Κίτσιου, τότε αυτομάτως "φουντώνει" η συζήτηση γύρω από τη θέση του δεξιού οπισθοφύλακα, λόγω της παρουσίας των Σταύρου Βασιλαντωνόπουλου και Μιχάλη Μπακάκη. Το συμβόλαιο του πρώτου ολοκληρώνεται, ωστόσο με τις φετινές του εμφανίσεις ανέβηκε αισθητά στην εκτίμηση των ανθρώπων του συλλόγου. Την ίδια στιγμή, ο Μπακάκης έκανε μια κακή σεζόν, αφού ταλαιπωρήθηκε και από πολλούς τραυματισμούς.

Καλά ενημερωμένες πηγές αναφέρουν ότι το κλίμα που εισπράττεται από το εσωτερικό του Δικεφάλου δείχνει μια προτίμηση στον Βασιλαντωνόπουλο, αλλά το γεγονός ότι λήγει το συμβόλαιό του σε συνδυασμό με την εκκρεμότητα της εύρεσης νέου προπονητή έχει "παγώσει" τις εξελίξεις και σε αυτό το ζήτημα. Πάντως, πολλοί σημειώνουν με νόημα ότι είναι πολύ πιο δύσκολο να αποχωρήσει ο Μπακάκης, που έχει ακόμα συμβόλαιο σε ισχύ και μάλιστα αρκετά υψηλό.

Σε κάθε περίπτωση, ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς είναι πλέον αυτός που θα έχει τον τελευταίο λόγο τόσο για τις μεταγραφικές προσθήκες όσο και για τις αποχωρήσεις.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.