Header Ads


Γκαρσία: «Ο Τζούντα είναι ενθουσιασμένος, γνωρίζει την ευκαιρία που έχει στην ΑΕΚ!»

Γκαρσία: «Ο Τζούντα είναι ενθουσιασμένος, γνωρίζει την ευκαιρία που έχει στην ΑΕΚ!»


Ο Λιβάι Γκαρσία μίλησε για τον ερχομό του αδερφού του Τζούντα στην Ελλάδα και στην ΑΕΚ!
Ο Λιβάι Γκαρσία μίλησε στη συνδρομητική τηλεόραση για την παρουσία του αδερφού του, Τζούντα στην ΑΕΚ, τις πρώτες του εικόνες, αλλά και τα ονόματα των αδερφών του.
 
Ο εξτρέμ της Ενωσης τόνισε πως είναι φανταστικό συναίσθημα που βρίσκεται στην ΑΕΚ μαζί με τον αδερφό του, ενώ παράλληλα σχολίασε πως είναι μια μεγάλη ευκαιρία για τον Τζούντα, ο ερχομός του στην Ενωση.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Λιβάι Γκαρσία στη Νοva:

Για το πως νιώθει που στην ΑΕΚ βρίσκεται πλέον και ο αδερφός του, Τζούντα:

«Ειλικρινά είναι ένα φανταστικό συναίσθημα, είναι ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα. Ελπίζω τα πράγματα να κυλήσουν όπως επιθυμεί ο ίδιος».

Για τα πρώτα συναισθήματα του αδερφού του στην ΑΕΚ και την Ελλάδα: 
 
«Είναι εκπληκτικό για αυτόν, είναι πολλά πράγματα που τον έχουν εντυπωσιάσει και τα απολαμβάνει. Για να είμαι ειλικρινής είναι μια μεγάλη ευκαιρία για κάποιον τόσο νέο που έρχεται από το Τρινιντάντ και Τομπάγκο. Δεν μπορώ ακριβώς να σας το εκφράσω πως νιώθει, αλλά μπορώ να σας πω με σιγουριά πως είναι ενθουσιασμένος και ευγνώμων για την ευκαιρία που του έχει παρουσιαστεί. Δεν χρειάζεται να σας πω, αλλά το γνωρίζω καλά γιατί έχω βρεθεί σε αυτή τη θέση».

Για τα ονόματα των αδερφών του και του ιδίου, Λιβάι, Ναθάνιελ, Ντάνιελ και Τζούντα που προέρχονται από την Βίβλο:

«Οι γονείς μου μεγάλωσαν σε ένα αυστηρά Χριστιανικό περιβάλλον και οι ίδιοι επέλεξαν τα ονόματα για τα παιδιά τους. Πιστεύουν ότι το κάθε όνομα αντιπροσωπεύει κάτι και εμείς είμαστε εδώ για να μπορέσουμε να το φέρουμε σε πέρας. Είναι ονόματα που έδωσαν στα παιδιά τους με όλη τη θετικότητα που έχουν. Αυτός είναι ο λόγος ουσιαστικά».

Για να δείτε το βίντεο των δηλώσεων, πατήστε εδώ
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.