Header Ads


Νέα Σμύρνη: «Με ακολούθησε, τον αισθάνθηκα πίσω μου»

Νέα Σμύρνη: «Με ακολούθησε, τον αισθάνθηκα πίσω μου»


Σοκάρει η μαρτυρία της κοπέλας για τον 22χρονο που την παρενόχλησε στη Νέα Σμύρνη. 
«Περπατούσα παράλληλα με το τραμ. Ήταν στον απέναντι δρόμο. Δεν μου μίλησε καθόλου, Απλά με ακολούθησε. Δεν επιτάχυνα, πήγαινα κανονικά και απλά κοιτούσα πίσω μου για να δω άμα είναι από πίσω μου ακόμα. Σε κάποια φάση τον έχασα και απλά μπήκα στην πολυκατοικία μου και τον αισθάνθηκα πίσω μου για αυτό κιόλας έκανα αυτές τις κινήσεις που έκανα», δήλωσε το θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης στη Νέα Σμύρνη στον Ant1.

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Το έχει κάνει και σε άλλες κοπέλες. Όταν πήγα να κάνω εγώ καταγγελία έγιναν και άλλες. Μου στείλανε μηνύματα και είδα και στο αστυνομικό τμήμα ότι πήγαν και άλλες κοπέλες να καταθέσουν».

Η νεαρή, μάλιστα, κάλεσε όποια γυναίκα βρεθεί σε δύσκολη θέση να μην διστάσει να μιλήσει, να ουρλιάξει, να τρέξει και να χτυπήσει, έχοντας στο μυαλό της την αυτοάμυνα.

Στο μεταξύ, στον εισαγγελέα θα οδηγηθεί σήμερα ο 22χρονος που κατηγορείται για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας καθώς, όπως φαίνεται σε σχετικό βίντεο, ακολούθησε, έχοντας σε κοινή θέα τα γεννητικά του όργανα, μία κοπέλα από τον σταθμό τραμ της Νέας Σμύρνης μέχρι το σπίτι της. Ο 22χρονος είναι φοιτητής του Τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών κι εργάζεται σε γνωστό καφέ – μπαρ της Νέας Σμύρνης. Ο πατέρας του, υπερασπίστηκε τον γιο του, λέγοντας πως δεν έχει κάνει τίποτα από ό,τι κατηγορείται.

Νέα Σμύρνη: Για άλλες τρεις επιθέσεις ταυτοποιήθηκε ο 22χρονος - Οδηγείται σήμερα στον εισαγγελέα

Ενώπιων του εισαγγελέα στα δικαστήρια της πρώην σχολή Ευελπίδων αναμένεται να οδηγηθεί εντός της ημέρας ο 22χρονος φοιτητής που συνελήφθη χθες έπειτα από καταγγελία μίας νεαρής κοπέλας ότι την ακολούθησε με το μόριό του εκτός παντελονιού μέχρι έξω από την πόρτα της. Ο 22χρονος αντιμετωπίζει την κατηγορία της προσβολής της γενετήσιας αξιοπρέπειας.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 22χρονος ταυτοποιήθηκε για παρόμοια περιστατικά σε βάρος νεαρών γυναικών που σημειώθηκαν στις περιοχές της Νέας Σμύρνης, του Παλαιού Φαλήρου και της Ακρόπολης.

Συγκεκριμένα, ο νεαρός φερόμενος ως δράστης, με τον ίδιο τρόπο είχε παρενοχλήσει δύο κοπέλες, ηλικίας 24 και 22 ετών, στην περιοχή του Παλαιού Φαλήρου και της Ακρόπολης τον περασμένο Αύγουστο.

Η τρίτη επίθεση έγινε τον περασμένο Σεπτέμβριο στην περιοχή της Νέας Σμύρνης σε βάρος μιας 28χρονης.

Παράλληλα, οι αστυνομικοί συνεχίζουν να ανακρίνουν τον 22χρονο, ο οποίος πρόκειται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα, με την κατηγορία της προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.