Header Ads


Στάνκοβιτς ο «εκλεκτός» της ΑΕΚ για τερματοφύλακας!

Στάνκοβιτς ο «εκλεκτός» της ΑΕΚ για τερματοφύλακας!


Ο βασικός τερματοφύλακας της Red Bull Σάλτσμπουργκ, Τσίτσαν Στάνκοβιτς, είναι ο γκολκίπερ που η ΑΕΚ θέλει να αποκτήσει με αγορά, από τη στιγμή που δεν κατάφερε να φέρει εις πέρας την απόκτηση του Ολλανδού Μπιζότ.
Αρχικά, η ΑΕΚ ενδιαφέρθηκε για τον Ολλανδό γκολκίπερ Μάρκο Μπιζότ. Ωστόσο αυτή η μεταγραφή δεν κατέστη εφικτή λόγω κόστους και των υπέρογκων απαιτήσεων της Άλκμααρ.

Έτσι η ΑΕΚ προχωρά στο plab B, στον Σέρβο στην καταγωγή αλλά πολιτογραφημένο Αυστριακό και διεθνή με την Εθνική ομάδα της χώρας, Τσίτσαν Στάνκοβιτς, βασικού τερματοφύλακα της Red Bull, τον οποίο επιθυμεί να αποκτήσει με αγορά. Μάλιστα σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, έχει κατατεθεί πρόταση 800.000 ευρώ για να τον κάνει δικό της.

Ο 29χρονος Στάνκοβιτς, με ύψος 1.86, ήταν βασικός σε όλες τις διοργανώσεις φέτος για την αυστριακή ομάδα, με τη φανέλα της οποίας «έγραψε» 45 συμμετοχές. Το συμβόλαιό του εκπνέει το καλοκαίρι του 2023. Είναι διεθνής με την Εθνική της Αυστρίας, με την οποία μετείχε σε τέσσερα παιχνίδια των προκριματικών για το Euro, στα οποία μάλιστα η ομάδα ήταν αήττητη.

Η Σάλτσμπουργκ θέλει να προχωρήσει την επόμενη σεζόν με βασικό τον 21χρονο Γερμανό Νίκο Μαντλ, τον οποίο αγόρασε τον περασμένο Ιανουάριο από την Ουντερχάνχινγκ, ο οποίος πήρε και τα δύο τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ μας, η ΑΕΚ βρίσκεται σε ανοιχτή διαπραγμάτευση με την Σάλτσμπουργκ για να κάνει δικό της τον Στάνκοβιτς και με καλύτερες πιθανότητες να τα καταφέρει σε σύγκριση με την προσπάθεια που έκανε για να πείσει την Άλκμααρ να της παραχωρήσει τον Μπιζότ, που όμως κοστολογήθηκε από τους Ολλανδούς στα 2 εκατ. ευρώ.


Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.