Header Ads


Χιμένεθ στους παίκτες: «Αν και έχω συμβόλαιο, δεν ξέρω αν θα μείνω!»

Χιμένεθ στους παίκτες: «Αν και έχω συμβόλαιο, δεν ξέρω αν θα μείνω!»


Όσα είπε ο Μανόλο στα αποδυτήρια - Οι παίκτες χαιρετήθηκαν σε όμορφο κλίμα με όλο το τεχνικό επιτελείο αφού από απόψε το βράδυ ουσιαστικά ξεκινά η άδεια τους!
Ο Μανόλο Χιμένεθ μίλησε για τελευταία φορά φέτος στους ποδοσφαιριστές του στα αποδυτήρια, αμέσως μετά το φινάλε του αγώνα με τον Άρη, αφού από απόψε το βράδυ ουσιαστικά ξεκινά η άδεια όλων και φυσικά δεν είναι ακόμα σίγουρο ποιοι θα βρίσκονται και του χρόνου στην ομάδα.

Σε αυτό το κλίμα, ήταν και τα λόγια του Ανδαλουσιάνου προπονητή, ο οποίος μέσα στα αποδυτήρια τόνισε πως “αν και έχω συμβόλαιο δεν ξέρω αν θα μείνω...”, ενώ απευθυνόμενος στους παίκτες, πρόσθεσε πως είναι ευχαριστημένος από εκείνους και τους συμβούλεψε να κάνουν καλή ζωή και να προσέχουν το επόμενο διάστημα των διακοπών.

Ήταν γενικά μια θετική ομιλία σε καλό κλίμα από τον Μανόλο Χιμένεθ, ενώ αμέσως μετά το τέλος, οι ποδοσφαιριστές ξέσπασαν σε χειροκροτήματα και αγκάλιασαν τον Χιμένεθ.

Ο Ανδαλουσιάνος τεχνικός από την άλλη, περίμενε έναν-έναν τους ποδοσφαιριστές για να τους χαιρετήσει, ενώ οι παίκτες χαιρετήθηκαν και με όλο το τεχνικό επιτελείο.

Θυμίζουμε άλλωστε, πως από απόψε το βράδυ, ουσιαστικά ξεκινά η άδεια τους και το νέο ραντεβού στα Σπάτα θα είναι περίπου σε έναν μήνα.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.