Header Ads


Λάζαρος: «Στεναχωριόμουν για την ΑΕΚ φέτος, δεν με προσέγγισε κανείς!»

Λάζαρος: «Στεναχωριόμουν για την ΑΕΚ φέτος, δεν με προσέγγισε κανείς!»


Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος μίλησε για πρώτη φορά αναλυτικά για το τι έγινε στην ΑΕΚ, γιατί δεν έμεινε - Τι του είπε σε...2 λεπτά ο Μελισσανίδης, πώς τον κράτησε στην ΑΕΚ ο Μπάγεβιτς, η άγνωστη ιστορία με τον Βράνιες και τον Χιμένεθ!

Ο Έλληνας διεθνής μίλησε για όλους και για όλα στο Face 2 Face, στο sdna.gr:

Ο πρωταθλητής με την ΑΕΚ το 2018 αρχικά μίλησε για την φετινή κακή πορεία της Ενωσης και ότι αυτό ήταν κάτι που τον στεναχώρησε πολύ. «Φέτος μιλούσα πολύ με τον Ανδρέα Δημάτο και τον ρωτούσα συνέχεια τι γίνεται εκεί και δεν πάει καλά η ΑΕΚ. Δεν ξέρω αν δημιουργώ πρόβλημα, όλοι γνωρίζουν ότι ο Ανδρέας είναι ψυχούλα» είπε χαρακτηριστικά ο Λάζαρος.

Εν συνεχεία μίλησε για όλους και για όλα και παραδέχθηκε τρία χρόνια μετά ότι το 2016 είχε υπογράψει για 2+1 έτη και ότι δεν το τήρησε, επειδή και η ΑΕΚ δεν τήρησε τη δέσμευση της.

Για το ενδιαφέρον της ΑΕΚ: «Αν δεν κάνω λάθος ο Κετσπάγια με ζήτησε από τον Ιούλιο, αλλά δεν ξέρω αν υπήρχε χώρος για εμένα, καθώς η ΑΕΚ με ζήτησε από την στιγμή που έφυγε ένας παίκτης για το Ντουμπάι, νομίζω ο Μπαρμπόσα. Ηθελα να γυρίσω στην ΑΕΚ, παρόλα αυτά δεν ήθελε κανείς από την οικογένεια μου να γυρίσω. Μίλησα με τον Μελισσανίδη, τον πήρα στο τηλέφωνο για να του πω τι έχω στο μυαλό μου».

Για την ΑΕΚ που φτιάχτηκε με την άφιξη του: «Υπήρχε η αύρα του κυπέλλου, οπότε υπήρχε η αίσθηση στον κόσμο ότι πάει κάτι καλό να φτιαχτεί. Μπορεί να υπήρχε η απογοήτευση από την Σεντ Ετιεν, όμως η μεταγραφή μου συνέπεσε με αυτή του Λέσκοτ και και πήγα καλά και εγώ στα φιλικά και κατάλαβε ο κόσμος ότι πήγαινε κάτι καλό να γίνει».

Για τον Μανόλο Χιμένεθ: «Η ιστορία μου στην ΑΕΚ ξεκινάει με τον Μανόλο Χιμένεθ. Είχαμε σχέση λατρείας και κολάσεως, δηλαδή τον είδα προχθές και δεν γινόταν να μην τον αγκαλιάσω, τον αγαπάω, έπαιξε πολύ μεγάλο ρόλο στην καριέρα μου. Είναι αυτός που φοράει τη φόρμα εργασίας, για να μοιραστώ μία ατάκα του, ζητάει από τον ποδοσφαιριστή του να τα δώσει όλα στο γήπεδο. Μας έλεγε παίξτε κερδίστε και μετά θα πάτε για καφέ στην Γλυφάδα. Την χρονιά του πρωταθλήματος πήρα τα πιο πολλά ρεπό της καριέρας μου».

Ενω για το κολάσεως που ανέφερε είπε: «Κολάσεως γιατί είχε μια φιλοσοφία  πάνω στο ποδόσφαιρο, η οποία κάποιες φορές είναι η αντιγραφή του συστήματος του αντιπάλου. Παίζαμε με 3-5-2 και εγώ δεν ταίριαζα στο συγκεκριμένο σύστημα και τσαντιζόμουν. Η ΑΕΚ ήταν εξαρτημένη εκείνη τη σεζόν από εμένα».

Ενώ πρόσθεσε αναφερόμενος στην ομάδα που κατέκτησε το πρωτάθλημα πως: «Είχαμε μία ομάδα που έπνιγε τον αντίπαλο. Νιώθαμε ότι δεν θα χάσουμε από κανέναν».

Για… τους τσακωμούς με τον Χιμένεθ: «Τσακωθήκαμε 2-3 φορές. Μου έλεγε τη Δευτέρα το πρωί ότι είμαι εκτός αποστολής και το βράδυ της Τετάρτης ξεκινούσα βασικός. Την σεζόν 2017/18 ήθελα να φύγω, είχα πάρει τον μάνατζερ μου».

Δείτε παρακάτω ολόκληρη την συνέντευξη του Λάζαρου στον Βασίλη Βέργη:


Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.